tirsdag 19. juli 2011

Mari du bedåre.......som regel så blar jeg gjennom et blad eller flere når jeg legger meg,og koser meg med det de gangene jeg når hodeputen før jeg sovner.(Men det skal ikke stikkes under en stol at det motsatte også hender titt og ofte!)Mange av desse bladene happens to be svenske,de lager jo så altfor mange deilige blad desse naboene våre,- eneste aberet er at de er gruuusomt dårlig på abonnementstilbud til oss nordmenn,sånn det er sagt og kommet opp i dagens lys når vi er inne på temaet!
Jeg har ikke tall på de gangene jeg kommer over en reportasje/bildeserie jeg viiirkelig bare elsker,-ja elsker masse at jeg må sjekke både fotograf og annet,og hvem er det da som som regel har knipset i vei?Joooda,selvfølgelig  godeste og veldig talentfulle Mari Eriksson(som må ha verdens beste jobb)!
Er du som meg og kaller deg forholdsvis avhengig av interiørblad så har nok navnet hennes råket din vei også?Jeg bestemte meg ihvertfall for å lage en liten kavalkade til ære for den talentfulle Mari,og igrunnen til meg selv også for å se på bildene hennes er jo rene snopeposen og jeg får aldri nok:)
Kjenner jeg deg også rett,så har du ikke så veldig mye imot bilder som desse?

ganske enkelt en nytelse!

4 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder som bare må nytes. :) :)
  En dyktig fotograf dette.
  Ønsker deg en fin dag. :)

  SvarSlett
 2. SUKK...så masse fint å se på :D Takk for masse inspirerende bilder :)
  klem Tove

  SvarSlett
 3. Så første bildet og skjønte øyeblikkelig blogginnleggets tittel. :)
  Ja hun bedårer. Hun er utrolig flink, flinkere enn alle andre profilerte interiør fotografer synes jeg. Mere variasjon i bildene hennes. Man skjønner hun har vært forskjellige plasser å tatt bildet og ikke bare flyttet om ting i sitt eget hus. hihi du skjønner sikkert hvem jeg mener. :)
  Mange flotte bilder. Falt pladask for sitteplassen med de rustne stolene det hadde jeg ikke sett før nemligen.
  Kikket på forrige inspirasjons post også. Ja du er ikke alene om å være helt rusk angående turkis. Blir helt mo i knærne jeg. Har da visserlige veldig mye turkise klær også. Du liker mye av det samme som meg. Ta deg en tur innom Etsy.com og se.Garantert at du finner mye du liker som ikke er å finne her til lands og det gjerne til en billig penge også. :)
  Sommerklem!

  Line Cathrin

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)