søndag 17. juli 2011

grønt er skjønt...
...ihvertfall i slike idylliske omgivelser! Landlig og rustikt,romantisk og skjønt og gjennomført fra ende til annen!
Desse bildene fra Art et Decoration er fra et nyydelig hotel,og jeg konstaterer at gjestene her bor i en kjempekoslig atmosfære!Og alle de grønne innslagene er jo bare så friske og herlige...ikke sant?
Slike bilder gjør drømmen om å kjøre gjennom Frankrike "en vakker dag" bare enda sterkere...stoppe på koslige hotel som dette,besøke vakre slott og vingårder,se koslige landsbyer...prøve om den engang innøvde fransken fremdeles sitter i(kremt,kremt...tvilsom til den)!
Nevnte jeg at kjøreturen bør foretas i en varebil?Med goood plass til skatter funnet på veien...selvfølgelig!
Jeg har forresten vært i Frankrike en gang,men det var "bare" Paris.
Ikke å forakte det heller....vakker,vakker by.Jeg angrer den dag i dag på at jeg ikke kjøpte med meg den "plysj-kosedyr-afghanske-mynden" jeg kom over på loppemarkedet Porte de Clignacourt.
men jeg satt vel omtrent med en lampeskjerm på hodet på flyet hjem igjen synes jeg å erindre,så bagasjen var vel sprekkferdig allerede...
Jeg og kidsa har tittet en del på EuroDisney og hatt en tur dit oppe till vurdering nå i sommer,- fikk tilbud på mail om halv pris på overnatting for voksne og gratis for barn,så selve oppholdet hadde ikke blitt så gale.Men flyprisene...oj,oj,oj - fikk Eli Hagen-sveis med en gang jeg leste tallene!Vi avventer den turen litt,for å si det slik....jeg har forresten hørt at sommeren er en dum tid å reise dit,med lange køer og ventetider og med kjennskap til mine to utålmodige troll så ser jeg for meg akkurat hvor moro det kunne blitt
- nei godt en kan kose seg med vakre bilder som desse så får jeg en liten dose frankrike på det viset...
c'est parfait,n'est pas?

 

2 kommentarer:

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)