søndag 12. juni 2011

yeeeha....................

...nå svinger jeg med lasso`n her og konstaterer at cowboy-moten er over oss!(Det neste er vel indianermoten og jeg kan endelig ta opp gamle tradisjoner fra barndommen av og være Månestråle???)
Jeg og ungene hadde oss nemlig en bytur i går formiddag,litt sånn impulsivt og egentlig skulle vi ingenting...bortsett fra å kjøpe et par bukser til Linus men merkelig nok var vel det det eneste vi ikke kjøpte!!!Ålesund sydet av liv og røre,- korps som spilte på hvert gatehjørne,hoppeborg,figurene fra Vennebyen,Moteshow (hvilket en viss ung dame synes var det mest fantastiske hun hadde opplevd!!!)Og ho mor sjøl fikk igrunnen stimulert sansene sine hun også...kom helt tilfeldig over utsalget til Tante Brun som skal gå over til cafèdrift istedetfor butikk...kjempemange gode tilbud og Cream-kjolen jeg kjøpte i Bergen hang der piska`det til halv pris!!Typisk eller...men jeg fant mye annet fint både av det myke og harde slaget- f.eks veldig greit å få kjøpe Chill-kjole til Martine til halv pris(er man sunnmøring så er man sunnmøring *lol*) og enda er der noen ting jeg kjenner jeg kunne tenkt meg...

Men det var lenger oppi etasjene på Ålesund Storsenter jeg virkelig fant noe som man simpelten ikke kunne gå forbi uanfektet...på Norah`s Place fant jeg en helt nydelig og skjønn kjole fra by Ti-Mo...blonder i fleng og et snitt som gjorde at jeg følte meg som en av frøknene fra tv-serien "Huset på prærien"!
Og derfor kom jeg på at jeg hadde desse fantastisk nydelige bildene tatt av David Burton for russisk vogue liggende på data`n....

Endelig en god anledning til å dele denne vakre bildeserien!!!

Blir imponert over alle de fantastiske fotografene rundt om i verden!!!!! Et kamera kan være magi i de rette hendene!

Og så er det jo slik at interiør og mote går hånd i hånd...
Det er vel flere enn meg som har lagt merke til boken til Fifi O`Neill med det passende navnet "Romantic Prairie Style"?
Et av dette årets "must-haves" på bokfronten ( i godt selskap med f.eks Sanselig Sommer,Vintage by Nina,Belle Blanc etc)
- og siden jeg er hjemme alene og Gubben har dratt til Storefjell på Bridge-turnering skal jeg kanskje ta å kose meg med en god film til kvelden...tilfeldighetene rår og har jeg ikke liggende DVD`en med første sesong av "Familien Macahan" liggende.....den kunne vært moro å sett opp igjen,den  (og Luke i særklasse ) har brent seg fast i minnet fra barndommen ihvertfall...sånn når jeg er i det hjørnet..
Forresten,ta en titt innom Fifi`s herlige blog Chez Fifi!
hilsen cowboy-Laila :)

3 kommentarer:

 1. Vilka underbara romantiska/ cowboy bilder. Önskar dig en fin söndag. Kram Johanna

  SvarSlett
 2. Japp, min man skulle säkert uppskatta detta mode ;) på mej...
  Han gillar gamla cowboyfilmer i alla fall...
  kram ullamaria

  SvarSlett
 3. VIlka vackra kläder :) och tack för tipset på bok och blogg, är ledig och är i vattenhålet och njuter utav fint väder, så idag väntar solstolen på mig, ha en fin dag, kram

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)