søndag 15. mai 2011

neste stopp...

 ...blir sengen!Har kost meg med blogging og surfing leeenge nå,og nå er det langt på natten huttetu!!! Men sånn kan det gå når man for en gangs skyld tar seg en middagslur,hvilket jeg gjorde i dag...var stuptrøtt siden jeg var mye våken i natt!Sov som en stein i 2,5 time og våknet akurat til Extreme Home Makeover med godeste Ty P. og gjengen.....alltid kjekt å få med seg! 
 Men nå er jeg altså klar for sengen igjen....men først skal jeg dele dette nydelige hjemmet med dere....så blir det nok sweeet dreams både hos meg og dere?
                          Visst virker huset overfylt,men desto mer er det å studere! 

                           Kjempegøy med den malte lyktestolpen nedi kroken her :)
 Ja her var det mange kjekke skuffet til alskes msåtteri...hadde ikke hatt noe som helst i mot dette møbelet nei...og fargen....oh la la,I´m lovin´it!!!!

 Desse bildene får meg til å tenke på fargevalg til stuen her....jeg eller og meller og lurer på hva jeg skal velge på vegger og hva jeg skal velge på skap.Det blir ihvertfall á la denne skalaen,kanskje litt mer grått? Har funnet ut at jeg av praktiske årsaker ikke kan ha hvite møbler,så dermed må jeg ta hvite/lyse vegger og heller male møblene i grå/beige = greige farge.....
             Og jada...bildene er fra god-bladet Campagne Decoration selvsagt:)
Da blir det god natt fra denne kant....nå har jeg vel snudd døgnet aldeles og blir vel koko i mange dager fremover?????Men smeis så deilig det var å rangle litt...savner faktisk det å styre på utover natten slik jeg kunne gjøre før,nå er jeg som regel litt mer energisk og spretten om morgenen mens jeg til kvelden knapt holder øynene oppe etter kl.22!Det er en tid for alt folkens....
slik skal det vel også være:)

1 kommentar:

  1. Ja att sova middag kan vara förrädiskt, men du somnade väl till sist kan jag tro. Det känns som en liten milstolpe att bloggträffen är gjord. Jag har haft så otroligt mycket projekt det sista, det ena underbarare än det andra, så jag har inte hunnit kommentera. Så skönt att sitta i lugn och ro här på morgonen och surfa runt på bloggarna. Och hos dig blir man ju aldrig besviken på alla fina bilder. Möbeln med alla lådorna är fantastiskt fin, tänk så mycket som får plats i alla lådorna. Jag har en gammal köpmansdisk med massa lådor inbyggd i vårt kök, den har en gång stått i en färghandel.
    Ha en fin start på veckan!
    Kram Pia

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)