lørdag 14. mai 2011

mange fisker i garnet......


....kom til å tenke på den gangen vi var små og gikk på bedehuset,på søndagsskolen!Da var det stas hver gang vi fikk en ny fisk i garnet!!!
I dag har godeste Gubben her fått fullt garn,hvem hadde trodde det var mulig?? Neida,Gubben slår til innimellom han,og i dag var det på stortrommen han slo!!Han kjøpte nemlig ny sykkel til madamen sin,og hun kunne ikke vært mere fornøyd:)
En god,gammeldags...ja faktisk rett nostalgisk damesykkel perfekt til å sykle med hundene med!
Så nå har jeg allerede vært tre turer,og fått testet doningen og terningkastet blir seks:)
Om det blir "seks" på han eller en schnyyyta god biff til kvelden vites ikke,men så snill som han  er så må jeg ihvertfall takke skikkelig.....


Og nå jeg var ute og tok bildet av det nye gliset mitt for litt siden så falt blikket mitt på postkasseprosjektet mitt som står utenfor døren,- denne postkassen var en av julegavene Gubben fikk med meg siden vår egen er litt upraktisk til tross for at den er veldig fin.


Har nettopp malt på denne kransen,og nå må jeg få på navn etc.Og så er planen å lage et lite postkassehus ...kanskje lager jeg et skilt med navnene som jeg kan feste på det istedenfor,synes liksom det ble nok med kransen her!Vurderer å kanskje skrive "Poste" eller noe i den dur under kransen,på fransk altså,men det blir vel kanskje litt fjollete?Noko å gruble på...er i hvertfall veldig fornøyd så langt om jeg skal innrømme det selv!
     tjalabais og god helg:)

4 kommentarer:

 1. Oh you have such a beautiful, beautiful blog Tove. I enjoyed my time spent here.
  June

  SvarSlett
 2. Gratulerer med kjempefin sykkel! :)

  SvarSlett
 3. så fin sykkel.....ønsker meg og. Her har dagen gått med til opprydding i hagen og vasking av vinduer. Nå er det grand prix, nøyer meg med å følge med sånn halvveis....ha en kos kveld...klems

  SvarSlett
 4. HERLIG sykkel! *ønskesegmassemasse* ;)) Har sett etter en slik, men ikke funnet:) Tips? :)

  Kuul postkasse også:)

  Legger meg til som følger hos deg, du har en vakker blogg med mange flotte innlegg, ser frem til å følge deg videre:)

  Klem Janne:))

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)