onsdag 6. april 2011

litt standard må vi ha...

 ....når vi i dag høytidelig sier velkommen til en særs gjeve gjest!
 Harald heter han,og bor i et gult slott! Ikke dette...men det er vel i samme stil?
Vi lyt holde stilen en sådan dag ihvertfall,selveste Kongen kommer til Sula-øya!
Riktignok skal han ikke besøke øyas absolutte perle...Langevågen,derimot skal Fiskarstrandingane bli beæret med storfint besøk på det suksessrike verftet der!
Jøje meg....innaføringene kommer ikke til å bli tilsnakkendes til på lange tider;)
 Alle skolebarna på øya skal få et glimt av den prominente gjesten,og han på sin side skal få vakker sang fra vakre barnestruper! Min Martine inkludert :)
Og når vi snakker om musikk....hva med dette rommet med noteark på veggene???
          We looooove it,don´t we??
 bildene fra dette fantatiske hjemmet har jeg funnet fra Gods & Gårdar. ..et aldri så lite vidunderlig blad litt out of my league men med næring til drømmene mine:) En utpreget velegnet seng til Hans Majestet,med krone over sengen....men jeg kunne nok sovet godt her jeg også tenker jeg! Vi jenter er vel alle litt prinsesser,samme hvor gamle vi blir?Og under - himmelske drømmer,ikke sant? 

 Og så blir denne frøkenen selvfølgelig ytterst trigget når hun ser desse veggene som etter all sannsynlighet er malt med kalkmaling!!!Har sent forespørsel om forhandlere her i distriktet på kalkmaling med leverandøren og venter på svar...
          må ha det,bare må ha det!
          Kroppspleie skal selvsagt også foregå etter en viss standard!
(Og der datt jo bare en merkelig tanke ned i hodet mitt og det er at jeg undres på om han Harald Himself plutselig skal på do under besøket sitt...ser ikke for meg de mest ekstragavante toalettene inne på Fiskerstrand Verft akkurat...men,men han får vel gjøre sitt fornødne han som alle andre om det presser på!Tror egentlig Haralden er en likandes kar og ikke så kravstor når det kommer til stykket,- tror han liker seg aller best med "gutta på tur" jeg!)
Og når vi er inne på det royale temaet så må jeg innrømme at jeg gleder meg til det store upcoming bryllupet i England,det kan ikke bli noe annet enn et fantastisk eventyrbryllup! Egentlig har jeg vel knapt kommet over Victoria og Daniel må jeg innrømme...en vakker,vakker hendelse! Men nå kjenner jeg at jeg nok en gang må mase litt på Gubben om vårt kommende (?) bryllup...tankene kom i sving igjen etter dette lille sidesporet og da var det gjort vet dere!Stakkars fyr!Nå blir det gnål.....men tilbake til Kongen og besøket hans:


    kos deg på Sula Harald :)
Må få fortelle at det var ei strålende hoppende glad jente som kom springende inn til meg på jobben nå i kveld...Martine kunne nemlig fortelle at hun hadde kommet på tv!!!!!!!Hvem hadde trodd at hun skulle bli en sådan linselus?Moren har selvsagt studert klippet på internet i ettertid og synes det var veldig morsomt at akkurat vår jente ble plukket ut til et lite miniintervju og at hun i tillegg strålte som en sol og gliste fra øre til øre og fikk sagt noe vettugt oppi det hele!Fliiiiinke jente:)

6 kommentarer:

 1. hihi Mona...knakende god og passende kommentar :)
  toveklem:)

  SvarSlett
 2. So beautiful..............love Ria........xxx...

  SvarSlett
 3. Hihihi...du skriver så knakende godt=)!!! Rett og slett helt KONGE;)! Nydelige bilder....jeg kan godt bo slik;)! Ja, er ikke det skiltet passende;)! Jeg husker rett og slett ikke hvor jeg kjøpte det, men lurer på om det var hos Hilde med butikken Frk Fryd, http://benthilde.blogspot.com/
  Ellers må du bare kikke innom diverse nettbutikker og se;)!

  Ha en herlig uke videre!
  Klemmer!

  SvarSlett
 4. Kjæreste Tove,
  nå har jeg altså sittet i ti minutter og skrevet en liten "bok" til deg, også forsvinner alt sammen når jeg skal logge meg på. Grrr... ;-)

  Jeg skriver for å takke deg for alle gode ord, for at du stadig skriver dine små, inspirerende kommentarer. Tusen takk, det betyr så mye!!

  Har latt meg inspirere tilbake i tid her hos deg, så utrolig mye herlig inspirasjon helt i min ånd!! Takk for at du deler.

  P.s. Endelig har jeg også lagt meg til som følger hos deg, en ren forglemmelse som jeg bare må beklage...

  Håper du har en deilig dag, Tove! Mange gode klemmer fra Laila

  SvarSlett
 5. Begriper inte hur du kan hitta så mycket inspirerande bilder till nöje för oss andra. Man blir så inspirerad och scrollar upp och ner mest varje dag här...:) Du vet väl att det är i Gods och gårdar vårt hem kommer att visas i det klassiska julnumret, spännande! Men först skall vi ha en låååång vår och sommar.
  Kram Pia

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)