tirsdag 1. mars 2011

zzzzzleeping time...

 ...for var jeg ikke stuptrøtt fra før,så ble jeg det vel nå!!!! Måtte tvinge meg selv til å holde øynene oppe i noen minutter til,siden Gubben skulle ut på butikken og se om han fikk øye på villkatten "vår" Willy...da kunne jeg ikke legge meg før jeg fikk sett om han fikk lurt han med seg hjem igjen hit til Åregjerdet Zoo og Galehus!Men dessverre var det uten hell i dag igjen...stakkars lille tullekatten!!!Han skal jeg fortelle om mer en annen gang!Men i alle fulle fall...
 Mens jeg da skulle holde meg våken tenkte jeg jeg skulle sjekke opp en adresse jeg fant i et av favorittbladene mine som jeg kjøpte i dag,nemlig spanske El Mueble.
Artelore lager nemlig de nyyy-yyy-yyydeligste møbler og har jo først og fremst sånn type stoler/sofaer jeg sikler på og drømmer om....men sjekk sengene da!!!!!

 Og sjekk sofaen oppom her,og stolen under her!Øynene mine går opp og ned  og frem og tilbake...er nok en fare for at jeg kan ende opp skjeløyd ta hele greierne!!!
Om ikke skjeløyd,så ihvertfall vill i blikket må jeg nok innrømme jeg var tidligere i dag også!!!(Eller ops,i går var det visst for nå har klokken bikket midnatt )Da var jeg og mine sammen med min far og mor,min søster og to skjønne tantebarn fra Bergen på "utflukt"!Siden det er vinterferie må vi jo finne på noe stas,og siden papsen min attpåtil ble 71 år så fant vi på noe kjekt.Heeeelt uten baktanke ja særlig foreslo jeg en tur ut på badeland i Fosnavågen,et forslag som ble mottatt med henrykkelse og ble dermed vedtatt.At været var ruskete passet jo også bra...så dermed bar det avsted på formiddagen utover de akk så vakre "øyane"!
Ungene hadde det alle tiders og storkoste seg,og jammen hadde ikke Martine-mora mi lært å svømme!!!!Rett nok ikke som en fisk...men en god start!!!
Etter et par timer i det våte element måtte Fosnavågen itself synfarast,mamma hadde jo hørt lovord om den ene butikken etter den andre der ute og nå måtte jeg komme med bevis!Og det var slett ikke vanskelig!Det hadde vel ikke gått mer enn fem minutt før det ble konstatert av den kvinnelige delen av turfølget at her måtte vi en tur til...uten barn,uten mannfolk!Uten noe videre utredning,tror de fleste skjønner den?Det ble ikke så mye handel siden press fra utålmodige mannfolk,enda mer utålmodige barn og rumlende mager gjorde sitt til at vi fartet videre og stoppet så i Ulsteinvik og spiste middag.Men jeg angrer allerede.Dypt og Inderlig.For på Milde Måne var der en kåpe,oh la la,made for me!!!!!!!! Noa Noa!
Må bestille en ...kjenner jeg får ikke fred i sjelen før jeg har den i mitt eie!Den var bare sååååå fin!Og til tross for at jeg er så trøtt som nesten aldri før,lurer jeg på om jeg får sove eller kommer til å ligge og tenke på kåpen hele natten?Slik er jeg nemlig....kommer det innenfor "systemet" er og blir det der !
Men jeg tar med meg "systemet" mitt og gjør et forsøk...skal se jeg resignerer før jeg vet ordet av det likevel!!Før øynene lukkes må jeg likevel si takk til 
"Sula TUrlag" for en kjekke og flotte dag,og selvfølgelig :


    gratulerer til verdens beste pappa:)

8 kommentarer:

 1. Hei å hå!

  Ønsker deg og dine en god vinterferie der borte. ;-)

  Gjesp...... hilsen ho trøtte på andre sia av fjorden. ZZZzzzzzzzzzZzZ.....ZZzzzz.. Natta.

  SvarSlett
 2. Slik er jeg også, nå har jeg endelig fått i hus min kitchen aid som har gitt meg en del søvnløse netter, og det kan vi jo ikke ha noe av. Tenk hvor mange søvnløse netter du vil få om det blir noe av butikkdrømmen....da får nok ikke jeg heler sove.

  Kos deg gode venn...klem

  SvarSlett
 3. Wowwwww...this is nice....sleeping on the beach !! whahahahaah!!...lovely day love Ria...xxx..

  SvarSlett
 4. Vilka möbler...jag dånar!! Underbar patina, och precis rätt turkos nyans... Jag är precis som du har jag först börjat fundera på något jag vill ha, så går det inte att få det ur skallen. Det hände mig i lördags. En bloggvän satte ut en lampa, en gammal kristallampa. Vad gjorde jag....måste bara ha den, trots att jag har fina lampor redan i varje rum. Så blir det när man är hagalen...smiler.
  Ha en bra dag!
  Kram Pia

  SvarSlett
 5. Lekre bilder!!! Høres ut som en super dag dere har hatt! Jeg klarer heller ikke glemme saker og ting om det er kommet inn i "systemet";)!

  Ha en fin fin dag!
  Klemmer!

  SvarSlett
 6. Hihi, zoo ja... =D Mener jeg har lest om den katten før hos deg? Og mannen som er ute på leit?.. Eller er jeg synsk.... Kanksje det også, haha!
  Ja, sant det er herlig å lete opp varer og butikker og nettsider fra utenlandske "uvanlige"!
  Det koser jeg meg med også. Hamstrer utenlandske blader når jeg er på tur. De er jo så billige i forhold til våre norske også! Skammelig dyrt hos oss altså!

  *Klemmer til deg*

  SvarSlett
 7. Ja vi er en smule "skøre" med vores lidenskab af gamle ting.
  Nogle gange er man nødt til at få det ud af hovedet igen ;o))
  Hilsen Lise

  SvarSlett
 8. Wow, så fantastisk fine møbler, send gjerne en seng til meg;)
  Kjæresten kom hjem med en Noa Noa kåpe til meg på morsdagen, gjett om jeg ble glad;) Har jo aldri råd til å kjøpe noe derfra selv...
  Jeg kjenner til det med å ikke få ting ut av hodet;) hehe.. sånn er vel vi damer:)

  Klem Lise

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)