mandag 7. februar 2011

Vakre Ti-Mo...
....et glimt fra vårens deilige,nydelige kolleksjon til like "deilige og nydelige" by Ti-Mo - eeelsker utstillingen deres fra motemessen i august og den skjønne stemningen de får frem her! Tror jeg kunne kjøpt alt!!!)Prøvedukkene  inkludert:)
Og så kjenner man vel litt på at det kribler i hender og hode...og man skulle ønske man hadde et utstillingsvindu eller to å boltre seg i! Kjekkeste som finnes;lage nye utstillinger og friste de forbigående,og få respons deretter:)
Og sannelig er jeg av den sorten som synes det er kjekt å "vindushoppe" selv når jeg er ute og går forbi butikker selv,så jeg er nok ekstra kresen når det gjelder vindus-utstillinger og setter stor pris på dem når de er forseg-gjorte,gjennomførte,kreative og selvfølgelig fristende !!! 
Og fristet ble jeg iallefall her hos Ti-Mo...de deiige pudderfargene jeg liker så godt,stilen på klærne.....gjennomført og lekkert til minste detalj!
Bildene har jeg lånt fra Facebook-siden til Ti-Mo,vil du se mer av kolleksjonen gå inn på sidene til norske by Ti-Mo  her !
vil ha,vil ha :)

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Vad kul att du tittade in hos mig:) Så mycket fina saker du visar, vill ha allt;)

  Ja visst är det massa förkylningar som går nu, tråkigt. Min lilla vovve är en blandras men det är mycket powder puff i henne, mycket trevlig hund:)

  Ha det bra
  Susanne

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for alle fine helsingar og oppmuntrande ord! Skriv med ei hand... Nyyydelege klede og bilder, ikkje minst! Skikkeleg smakfullt og fristande.

  Håper du får ei flott veke,
  god klem frå meg!
  E :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg...nydelig. Er staret på prosjekt gå ned noen kilo...hm.
  Håper du får en herlig uke, nå nærmer det vel seg operasjon for deg snart, huff da, nå ble u påmint det hele.Ønsker deg en herlig uke, her drukner vi snart i snø.

  Klem fra din bloggvenn Mona

  SvarSlett
 4. Så nydelig dette var! Tar alt jeg og - elsker pudderfarger! :)
  klem Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)