onsdag 16. februar 2011

Skjønne Pisty-gutten....

...ja tro det eller ei folkens,her sitter jeg allerede back in business! Det hadde jeg slett ikke forventet - trodde jeg kom til å ha amøbe-status i et par dager fremover,i tillegg til uutholdelige smerter!! Men jeg holder ut med smertene jeg...enda! Det blir kanskje verre?
Har ihvertfall fått med forskjellig smertestillende som jeg ennå ikke har tatt og det er vel like greit når man klarer seg godt uten...men blir det for gale får jeg vel hive innpå:)  I samme slengen her må jeg få takke for alle koslige meldinger her,på mail,på Fb og hilsinger - så godt!!!:)Takk!
Til og med....gikk jeg en liten tur når jeg kom igjen fra operasjonsbordet...tok med meg ene hunden,Raskoh,for å hente Martine på skolen...klarte ikke leie mer enn en i gangen tenkte jeg,så stakkars Talisa og Pisty måtte være hjemme og vente,og syntes nok livet var ganske så urettferdig og jeg var en rett dååårlig matmor...


Det var så deilig å få luftet seg litt,og Raskoh var jo Konge og storfornøyd som fikk være litt "enebarn"! Idet vi nærmer oss skolen hører jeg noen som kommer pesende bak oss...skal tro hvem som er ute og jogger nå,tenkte jeg...er det Gundersen,Helseth eller noen andre av bygdas sprekinger?Joda...visst var det en spreking!!! Med fire ben,lang hvit pels og minst like lang snuteskaft!!! Unge mister Pisty ordnet opp selv han,- hoppet opp på utgangsdøren hjemme og fikk den opp,og løp etter meg og Raskoh! I full fart.Men jaggu det skal han ha....når han nådde oss igjen og sprang littegrann forbi - det er jo ikke godt å bråsstoppe når man er en afghansk og løper kjeeeempfort,-snuskelusken stoppet som sagt da han fant oss og snudde og kom bort til oss,godt fornøyd med gjøremålet sitt tenker jeg.Godt var det,på glattisen,at ikke han skapte problemer for bilister eller skadet seg selv på noe vis!Så da var det å feste han i Raskoh og snu og tusle oss hjem igjen...hvor unge frøken Talisa ventet utenfor!Jammen er det livat i heimen her:)
Og mamsen...også meg i dette tilfellet her...syntes Pistygutten var kjempeflink og ble ganske rørt av sjalusien hans,ja det varmet langt inni hjarterota mi!!!!
          skjønningen:)4 kommentarer:

 1. Hi Tove,

  Thanks so much for your enthousiatic response. I'm glad you like my blog. But if you like the pictures and style of Rachel Ashwell, then you might also be interested in my site:
  www.wonen-con-amore.nl Take a look there, I have a lot of items in this style. Let me know what you think of it.
  Thanks again and hope to talk more.

  Greetings,
  Barbara  Un caro saluto, vriendelijke groet,


  Barbara Viragh

  SvarSlett
 2. Hi again dear Tove,

  When posting my response to your comment I visited your Blog. Wowwww, what beautiful pictures you have here!!! Very stylish...
  I'm sorry I can't read Norwegian, but I love the visual part of the Blog.
  I'm also very fond of the Afghan dog ;) Is it your dog?

  Hope to hear from you and greetings,
  Barbara

  SvarSlett
 3. Hihihihi...skjønne Pistygutten=)! Selvsagt ville han også være med;). Godt han stoppet og at han ikke skadet seg! Og så bra at du har det fint etter operasjonen=)! God bedring!

  Klemmer!

  SvarSlett
 4. What a sweetie.....love Ria....xxx...

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)