lørdag 5. februar 2011

Jakten på lørdagsgodteriet.....


...for hva skal man vel inne på når det øspøsregner ute og det slett ikke skal sees på tv eller spilles spill hele dagen?Atpåtil er det lørdag og fri...og gaaanske kjedelig synes Martine & Linus!Mamsen måtte vri hodet noen ganger før det glimtet til,og ungenge ble hoppende glade når jeg annonserte en #event"
"Hæ?Ka?" Spenningen var til å ta og føle på,og jeg ventet på at de skulle ramle og bryte etkvart når de jublet nedover trappen,for mamma hadde nemlig sagt:
"Nå blir det hinderløype kids!!!"


 Da var de raske i vendingen,snudde på en 5-øring og pilte ned trappene mens de jublet...ikke dett og bryt noe nå da tenkte jeg!!! Da var det bare å begynne å lage hinder av ymse slag....veldig greit å gjøre slikt før man har vasket og ryddet forresten!Stoler ble dradd ut,puter og pledd hivd i i sofaen og utfordringene sto i kø.....
Starten var nede ved trappen,hvor Linus og Martine måtte ta på seg hver sitt par av mamsens høye støvler,som rakk omtrent opp til skrittet på Linus stakkars,hihi.
Så var det å komme seg opp trappen,inn på kjøkkenet.Der stod jeg klar med en spruteflaske og de måtte stille seg opp og knipe igjen øynene mens jeg sprutet 10 ganger i ansiktet på hver! ekkelt,men gøy syntes de:) Når de så var passelig fuktige med dråper på nesen skulle de finne eplebiter nedi en skål med mel!Det var slett ikke gøy syntes Linus´en,som lurte på om jeg syntes det hadde vært gøy med mel laaangt oppi nasebøret kanskje????Eh,det er sikkert ikke det nei....men man må da lide litt for moroa!!!
 Videre skulle de stave navnet sitt med byggeklosser,noe begge klarte utmerket!!!
Så var det rundt bordet tre ganger,før de måtte hoppe fra stol til stol inne på ene stuen og så videre hoppe i sofaen...jada her hopper vi i sofaen folkens,shame on me!!!!Synes når man har små unger så skal de sannelig få leke og ha det gøy her..og da er det mangt som duger til innendørs trampoline eller klatrestativ!
Videre skulle de hinke bortetter en rød tape jeg klistret til gulvet....og etter det ventet det største og vanskeligste puslespillet jeg kunne finne (utspekulert jeg??Å jada....da fikk jeg litt tid til husarbeid innimellom,hihi;)
Samarbeidet om det store pusleriet gikk over all forventning,til og med Pisty ville hjelpe til,og dermed kunne den ene etter den andre klatre til topps i en gardintrapp og huke ned premien - en spennende pose med masse deilig godteri oppi...og dermed senket stillheten seg atter en gang!!!!!!!Alle var fornøyde...
helt til jeg hørte:"mamma,kan´kje vi gjør det en gang til?" Puuuh tenkte jeg og måtte bare innrømme kruttet var brukt opp ......
    hvor tar de energien fra?


5 kommentarer:

 1. Hehehe...syns nå det var en super ide jeg da, Tove!! Vi lagde tog av bestas møbler da vi var små, og stuebordet ble en kjempeflott hytte! Lurer nå meg innom her av og til, mye kjekt å lese. Å så mange lekre bilder!! Kose deg med de nydelige Affene dine og familien. Stor klem fra meg og Galgoene :))

  SvarSlett
 2. Wauwwww !! they have fun !!! happy weekend darling....love Ria.....xxx....

  SvarSlett
 3. Hvor tar mamma enrgien fra spør nå jeg...men gu så morsomt det så ut da. Ha en herlig kveld Tovemor...klem fra Mona

  SvarSlett
 4. Looks like fun times at your house! Love your blog, definitely following! XX!

  SvarSlett
 5. Naw, så söta ungar...
  vad roligt du har med dem, jag önskar att man också hade ett barn energi lite oftare...
  tänk vad mycket vi skulle hinna med då ;)
  kram ullamaria

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)