fredag 25. februar 2011

Hmmm,something tells me.....
...at her regjerer en kvinnes hånd!


Dersom det i det hele tatt bor noe mannebein her da...vet ihvertfall at min hadde dååånt og lagt langflat hadde han bare kommet innenfor dørene,hihi! Men jeg derimot, synes dette er jo bare helt skjønt,feminint,romantiskt,fargerikt,
elegant,morsomt,frekt.....abolsutt likandes!
For å si det sånn...hadde man vært singel og alene og bare hadde seg selv å tenke på,kunne dette vel være en perfekt ungkarskvinne-krypinn
                                     ?
Heldigvis er den tiden forbi,men det rykker jo litt i meg og jeg kjenner jeg nå  fikk veeeeldig lyst å ha en dæsh rosa her og der rundtomkring!Så vårlig og fresht...akkurat slik det er ute i dag!

                                                                  kilde 
Så nå når jeg har ulystet meg litt på pc´n skal det vaskes klær,og de skal tørke ute er planen min - 
men det kan være en viss fare for at planen min ikke er helt vanntett...jeg ser en viss  fare for at kaksehaugen om et par timer kan være overstrødd av sammensurium-husets klesvask???KOmmer det en truse flaksende din vei så vet du hvor den kommer fra!
Men livet består i å ta sjanser,og denne må jeg ta!
Videre er selvsagt things-to-do-listen lang som et vondt mareritt...
arbeidsledig blir man ikke!
Og så er det deeeeilig med helg,vinterferie for ungene neste uke og mamsen synes det er godt å slippe å vekke  ungene sine...søskenbarna fra Bergen kommer på Langevågsbesøk og vi skal ha mange deilige dager og kose oss masse!!!!Og gjøre akkurat som beboeren her:


sette litt farge på dagene:)                               3 kommentarer:

 1. Jag gillar rosa men då skall det vara de dimmiga lite bleka nyanserna, gärna med dragning åt ljunglila. De starka nyanserna skulle jag inte kunna få att passa i mitt hem.
  Önskar dig en riktigt skön och rofylld helg!
  Kram Pia

  SvarSlett
 2. ja, dette var et feminint hjem=)! Synes det er lekkert med masse farger i pasteller, eller knæsj råååsa, men det er ikke noe for meg og vårt hjem;)! Things-to-do listen er ganske heftig hos meg også...men det er vel bare å begynne i en ende;)! Ha en herlig helg, ha en flotters vinterferie og kos dere med besøk!

  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Så deilig å se på disse bildene, jeg kan bare drømme om å ha noe i nærheten. Jeg liker farger, spesielt nå om våren, men aldri om resten av familien kunne ha levd i et slikt miljø. (Måtte nok ha fått meg et eget hus i hagen) Det blir det til sommeren, men i form av et lysthus. Det kan jeg innrede som jeg vil.......gleder meg. Ha en god helg og fin vinterferie, klem fra Mona

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)