søndag 2. januar 2011

Hvem hadde trodd...


...at denne lille engelen skulle bli en raring og rakker uten like??? Tror jeg kunne skrevet bok om alt han får ut av seg,uttrykkene hans gir stadige latterkramper! Nå er Linus 5 år og syns igrunnen det er ganske gøy å snakke om både rompe,tiss,pupp,promp og fjert...det har forresten vart en stund og jeg håper snart det er unnagjort!Det er i særdeleshet om kvelden når barna skal på badet og gjøre seg klare til natten at fjaseriet når nye høyder.Da er det dansing og synging og alt mulig rart,og jeg måtte bare fortelle dere hva typen sa i går :
Han hadde kommet seg i Adams drakt og var klar til å innta pysj´en,men en liten dans måtte visst til.Så han gikk midt ut på badegulvet,snudde rompa til og vrikket godt på den noen ganger med et lurt smil,før han sier:


           "Lekkert design?"


Jeg  knekker selvsagt sammen og kan  bare undre meg hvor han tar det fra?????Du er meg en bra knall du Linus,men jeg håper jeg ikke ser antydningen til en kommende Chippendale???

4 kommentarer:

 1. Det er så utrolig herlig alt som kan komme fra barnemunn, flirte godt....håper du skriver ned noen av gullkornene. Håper du har et fint på nyåret, her er det et nydelig vintervær, så nå er det ut....noen kalorier som må forbrennes ja, klem

  SvarSlett
 2. Linus is a funny little guy, he sure knows how to enjoy life!;)

  Love
  Lynda

  SvarSlett
 3. Men vilket litet charmtroll du har där,,,,
  det är bara att njuta för det går undan och snart är de vuxna och flyttar hemifrån.
  Min lille gut är 20 och ska åka på fjällsemester till Norge ikväll.
  Här har vi packat hela dagen...
  kram ullamaria

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)