fredag 31. desember 2010

Tikk,takk.....


 ...den siste dagen i 2010 ebber ut.Et nytt år er rett rundt hjørnet.Som vanlig er hodet fullt av forsett og store planer...og enda flere drømmer! Heldigvis.Den dagen jeg ikke drømmer og planlegger etkvart puster jeg ikke!Slik må det være...
for hverdagene er her før vi får sagt kake,og livet går videre i sin stort sett vante gang.Derfor er oppfordringen min til deg som måtte stikke innom å finne din egen lille lykkeboble og drømme litt ,flykte litt fra hverdagmas og kjas.
Denne bloggen er en av mine små lykkebobler....jeg koser meg skikkelig når jeg får en stakket stund foran pc´n og finnne inspirasjon og nye idéer. Og det er det mye av "der ute" - jeg takker for året som har vært og for alle nye,koslige bekjentskaper,alle fine blogger,alle som har vært på besøk og lagt igjen kommentarer,alle som deler av seg selv...dere er med på å gjøre bloggingen helt ekstra spesiell,og er bonusen oppi det hele!Summa summarum : kvalitetstid!
         godt nytt år til alle sammen
kos dere resten av 2010 og ha en fantastisk nyttårsaften,og ikke       glem å drømme litt om hva 2011 kan by på....kanskje blir drømmene oppfylt?

7 kommentarer:

 1. Titter innom for å ønske deg et godt nytt år! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer du har gitt meg i 2010. Det har jeg satt veldig pris på :)
  Håper du finner din egen lille lykkboble i 2011!!
  Nyttårklem fra meg

  SvarSlett
 2. Så enig med deg, og du gir meg masse inspirasjon...nyttårsklem fra meg....vi snakkes

  SvarSlett
 3. Almost their !!!!..enjoy !! have fun !!........love love love.....thanks for this year blogging my friend !!...


  EEN HEEL GOED EN GEZOND 2011 !!!...

  LIEVE GROETJES VAN MIJ....

  ★ ┊  ★ ┊┊  ★ ┊ ★ ┊  
  ┊  ┊ ☆  ☆┊ ┊   ★┊ 
   ★ ┊  ★ ┊ ★ ┊ ★ ┊
  ┊  ┊ ☆  ☆┊  ★┊ ☆ ☆ 
  ☆┊  ☆  ★ ┊  ★ ┊┊ ☆  
  ┊  ┊ ☆  ☆┊  ★┊★┊ ★
  ☆┊ ☆  ★ ┊  ★ ┊ ☆

  A REALLY GOOD AND HEALTHY 2011 !!!

  WARM HUGS FROM ME ........

  SvarSlett
 4. Hei skjønne du=)!

  Et herlig innlegg med kloke ord!! Det har vært en fryd å følge bloggen din og en glede å bli kjent med deg!!! Tusen takk for masse flott inspirasjon og fine ord som du legger igjen hos meg=)! Gleder meg til å følge deg videre=).

  Vi har heldigvis ikke hunder som plages av raketter...bank i bordet. Så vi feirer stille og rolig, hundene kommer i førsterekke denne dagen, tar ingen sjangser på at det kan endre seg!! Håper hundene deres også får en fredelig feiring!!

  Ønsker deg og dine en riktig flott nyttårsfeiring og alt godt for det nye året=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Tack för alla drömmar och "lyckobubblor" du inspirerat mej med...
  Kram och ett välsignat NYTT år !!!
  Ullamaria

  SvarSlett
 6. Herlig bilde =) og viktig med lykkebobler - jeg har en hel del av dem. Og jo takk, det gikk bra med dyrene mine i går.Naomi er ikke redd for smellingen, vi trente på det allerede mens hun var valp, så hun forbinder den smallingen med ekstra lek og godis =)) Pus liker ikke oppstyret, men kryper langt inn i en dyne og blir der til alt er over. Han klarer seg bra selv om han er litt sur i fjeset når han kommer ut av dyna igjen, hehe.

  SvarSlett
 7. hello you!! Thank tou for leaving a comment on one of my blogs, but please, visit my main blog....there's an almost daily update!!!;)

  Sweet greetings
  Lynda

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)