onsdag 1. desember 2010


Så var det meg og den gråfargen igjen da! Fant en stue som hadde "alt" ...og da blir det bloggpublisering fortere enn svint.Steikandes enkelt å finne igjen alt jeg liker når og hvis jeg skal vise det til noen eller skal se det selv....bare å bla i bloggen min!My source of dreaming and inspiration:)
Men nå er det reality som gjelder....har god-dagen min og da er det hundene og heimen som står for tur og får min oppmerksomhet...og jammen skal jeg ikke lage julemiddag også - det var en pose med pinnekjøtt på butikken som hadde hull i seg og en svineribbe med vacuumslipp...det er det for galt å kassere så mmmmm,nam og nam sier bare jeg!Kjenner jeg meg selv noenlunde rett forøvrig....titter jeg nok innom blogglandia både en og to ganger i løpet av dagen...mange jeg har lyst å titte innom og si hei  - men enn så lenge sier jeg hei til alle her og nå og håper stoda er bare bra,og at dere har en fin og koslig førjulstid!!!!!


    En topp onsdag til deg:)


På tampen av onsdagen fikk jeg endelig lagt inn litt flere bilder fra samme bolig...som jeg forøvrig fant på god-siden til det franske bladet Art et Decoration !Lekkert og gjennomført fra rom til rom,med en herlig miks av eleganse og innslag av litt tøft innimellom....
     what´s not to like????

8 kommentarer:

 1. Helt enig med deg, så kjent å ha alt man liker når man skal finne igjen inspirasjonen. Jeg bruker min mye. Mnage som lurer på hvordan vi skal ha det i det nye huset: sjekk bloggen svarer jeg da:-)
  Men du Tove.... you and me på det første bildet. Tar med meg kofferten jeg,
  kommer om 5!! hihi
  Kan jeg spørre hvor du fant det bildet??

  SvarSlett
 2. Fin gråfarve og fine møbler i et fint hus!!!

  God inspiration er man altid på udkik efter, ikke sandt!

  Kram
  Helle

  SvarSlett
 3. Ohh så vackert, det är som en dröm som gör en lycklig.
  Så fina inspirerande bilder du har.
  Kram Anette

  SvarSlett
 4. Jaaaa, visst är det vackert med grått.
  Jag älskar den grå nyansen....
  inte alls trist å tråkigt ;)
  kram ullamaria

  SvarSlett
 5. That's my house !!! hahahahah!! love Ria....

  SvarSlett
 6. Jeg elsker bloggen din! Du viser utrolig mange fine bilder på bloggen din, og du skriver kjempegodt! Men jeg vil hekte meg litt på Elisabeths Borg - det hadde vært fint om du kunne lenke til opphavssiden og sånn fortelle hvor du har funnet bildene du publiserer - det er både god bloggeskikk samt at vi andre får glede av nettstedene det gjelder.

  Bitten

  SvarSlett
 7. Helt enig med deg anonym,og faktum er at jeg satt og sjekket kilden tidligere i dag,men det ble en uventet vending på dagen da min samboer ringte og fortalte at han hadde klart å "fang" en villkatt som vi har matet i over et år,og da kom han hjem med den.Vi har faktisk akkurat fått klappet den littegranne så dette ser lovende ut:)
  Kilden skal dere få i morgen....jeg legger samtidig til at i 99,9 % av tilfelle legger jeg ut kildene mine her:)
  Så hyggelig at du liker bloggen min - bra at andre enn også meg selv har glede av den:)))
  Tove

  SvarSlett
 8. Yes i see beautiful old doors on your blog !!!...do you know we have a pink smeg in our kitchen????? o yes !!! i can not wait till the magazine is here......so nice nice of you !!...lovely day tomorrow....sleep well.......love Ria.....

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)