onsdag 1. desember 2010

Hett julegavetips!!!!!!På Emmas Verden,på veggen bak disken henger det en oversized klokke. Den sikler jeg noe forferdelig på,og jeg ser nå at jeg av praktiske grunner faktisk rett og slett bør og må ha den....hengende på veggen rett framfor nesen min her ved Mac´en!!!!(It´s a hint,Gubben;P)
Da hadde jeg kanskje fått med meg nøyaktig hvor forferdelig fort klokken går og at man for eksempel burde ta til vettet og legge seg når klokken er midtpånatta og sovetid....slik som nå.Men jeg skulle jo bare sjekke mailen min før jeg hoppet til køys.Og der var det litt av hvert,blant annet nyhetsbrev fra CountryLiving .Og med dette hjemmet.Da må man bare prioritere sier nå jeg,og kunne ikke fort nok få delt de skjøøøøønne bildene her på bloggen - jeg innbiller meg jeg har full forståelse for situasjonen og da fikk jeg plutselig et snev bedre samvittighet:))))
Og forresten...jeg må visst ønske meg x antall englevinger også....så herlig å henge de bakpå stolene....An idea to steal!Natti,natti da:)

11 kommentarer:

 1. What a lovely home warm and cosy...love it !!....lovely dat darling.....love Ria...

  SvarSlett
 2. What beautiful pictures. I love those dry branches hung with the tags, too good! :)

  A big kiss,
  Sarah

  SvarSlett
 3. Oh yes, I LOVED this spread in Country Living...my favorite by far in that issue!!! So pretty!

  Hugs ~

  :) T

  SvarSlett
 4. Tusen takk for gode ord, det varmer=)! Ja, disse bildene er rå-lekkre!!!!! Jeg skulle også hatt en svær klokke som helst skriker "LEGGETID!!"....hihihihi!!

  Ha en flot kveld og nyt adventstiden!
  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Hei Tove! Takk for superkoselig hilsen inne hos meg:-) Er de ikke herlige de søte små!? Idag var det stor stas å få brannbil i kalenderen:-)
  Sååå mye fint på Emmas Verden! Var der forrige fredag, og det gikk et par tusen hihi.

  Ha en fin fin kveld!!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 6. Drømmebilder! :)

  Ha en finfin kveld Tove!
  Klemmer

  SvarSlett
 7. Takk for koselig hilsen inne på min blogg.
  Så mange fine drømmebilder du viser,sukk.

  Klem

  SvarSlett
 8. Yes, lets steal nice ideas ;)
  kram på dej Ullamaria

  SvarSlett
 9. Så utrrolig herlige vakre bilder....en drøm, sukker litt. Takk for alltid så fine kommentarer, du den globusen er fra min sambos farfar, han sparte selv til den, javisst er den nydelig, og den har fått hedersplassen her i stua. Kos deg skikkelig...klem fra meg

  SvarSlett
 10. Englevinger på stolene var bare dødsfint! Men det blir for feminint for mannen i huset her gitt. Det samme gjør hvite tregulv, så derfor ser jeg nå på alternative malemåter, og jeg har nesten fått overtalt ham om at et rutete gulv blir perfekt ;) Og så ser det ikke så fort møkkete ut heller. Har lyst på ruter i hvitt og lingrått jeg. Håper du skal male ruter så jeg får litt mer inspirasjon :)

  Klemmer

  SvarSlett
 11. Mye lekkert, de putene kunne gjerne havnet under treet til meg i år, gitt!!
  Tusen takk for så koselig hilsen hos meg, blir så glad, vett du!:))

  Nyt desemberdagene!!
  Klem, Marte

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)