mandag 25. oktober 2010

oh la la...

 ..jeg synger tra la la,for denne stuen vil jeg ha,ha,ha !Og så poetisk kan man altså være en mandags morgen....merkelig nok :/  Men jeg ble jo aldeles ekstatisk her jeg satt,når jeg fant desse bildene igjen på skrivebordet mitt! For dette liker jeg altså!Grusomtfryktelig godt!Slik omtrentlig vil jeg ha stuenmin...litt tøff,litt elegant,litt rustikk,litt shabby,litt grått,litt lyst,litt brunt...noe feminint og noe mørkere,maskulint! Perfect combination! *stønn* !!
 resten av huset her er ikke så dut det heller....sjekk kjøkkenet med den overdimensjonerte men akk så tøffe klokken,de kule stolene,kommoden....yes!
 Stuen fra en annen kant - berre lekkert og vel så det!*stønner igjen*
 Råstilig...en sik sak kunne jeg lett plassert omtrent hvorsomhelst!De har faktisk en tøff "lignende" på Kremmerhuset for tiden...lyt visst vurdere den kjenner jeg:) Å jeg kan fremdeles huske desse vektene som var før....ganske kule egentlig selv om denne her nok er en nyere variant!Kunne jo tenkt meg en gammel sånn jeg da!

 Får liksom følelsen av at jeg nettopp har sittet på en slik stol...syns jeg kjenner hvor hard og egentlig ubekvem den er,og hører den knirker! Men hildrande du...jammen er den litt stilig da,ikke sant?
Herlige kontraster med det lekre,hvite stoffet mot de røffe garderobeskapene i metall! Særdeles likandes! Nei dette var inspirerende og ga mersmak - hodet koker,kroppen kribler! Men...har en pjokk med noen folne munnsår og øyebetennelse så nå skal vi straks ut å hilse på doktoren...rekker ikke å gjøre så mye vettugt før den tid!Men å få litt inspirasjon som dette,det er da vel mye vett i?
Fra mitt aldeles "objektive" synspunkt vel og merke ;)


  God mandag til alle som titter innom :)

4 kommentarer:

 1. Vilka härligt inspirerande bilder! Bilderna här nedan är inte så dumma de heller ;).
  Lycka till i min utlottning!

  Kram, Nicole

  SvarSlett
 2. Wow, så lekkert. Og som du sa, drømmer er gratis!
  Mandagsklæmmer fra Susanne

  SvarSlett
 3. Hello... oh wow! wonderful picture & impressions!!! Have a good night & sweet dreams. Lisa Liebelle

  SvarSlett
 4. Jahhh!! Her har du virkelig funnet bilder med den rette kombinasjonen. Jeg vil også! Prøver stadig å finne veien dithen, men ser jeg har vandret litt for langt mot de gamles veier. Dvs. at jeg trenger noe mer røft og nytt. Holder stadig på å male, endre og fornye, og ønsker et resultat noe alà det du presenterer her. Perfect! =D

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)