fredag 22. oktober 2010

I can feel it......


 .....the urge!!!!!Trangen,-til å ha seg en liten butikk-runde!
Har egentlig hatt lysten siden forrige søndag da jeg og ungene var i byen og gikk på Fjellstua og jeg i forbifarten fikk gløst inni et og annet butikkvindu.
Der er et par butikker som må under en nøyere undersøkelse kjenner jeg  - E! hadde en bluse som bare fikk tungen min nedpå knærne og Frøken Frøland som ikke har så altfor store vindu klarte likevel å pirre nysgjerrigheten min....vet jo at der alltid er mye fint,med merker som Cream,Noa Noa,Odd Molly etc.


Karisma har jo også flyttet inn i nye lokaler,med egen Riviera Maison avdeling...hmmmm,musikk i mine ører!!


OG så har vi begynt å kjøpe bursdagsstæsj til Linusen,som skal ha halloween-tema på dagen sin...og der er det mye å velge mellom!Men vi har telt litt feil,slik vi må ha nye forsyninger med tallerkner og sådant! Så der har jeg en goood unnskyldning til å ta en bytur,ikke sant?Men jeg skal glatt innrømme at jeg er skikkelig kles-sugen these days! Det blir liksom ikke så mye bedre heller da,når en ser på alt det fine her fra svenske Ester&Elenora heller da! 
Har vært og tittet på kolleksjonen deres noen ganger og liker godt stilen...spesielt sjalene ser så tøffe ut!
Jeg går for masse duse pudderfarger for tiden..lys skitten-rosa (ja det hørtes vel delikat ut?),beige-toner,creme,grått og den genren der.Lilla henger overalt,og noe kan selvsagt være fint men jeg liker liksom ikke lilla på meg selv these days...men til Martine har jeg kjøpt masse fint i lilla.
Men man vet aldri...
Sikler også veldig på en stilig kåpe fra Noa Noa som jeg såg ute i Fosnavågen på Milde Måne,samt noen høye strikka-strømper i samme farge med litt mønster på...
men jeg sikler jo på noe stort sett hele tiden jeg...det seg være klær eller interiør eller andre rariteter - men guuud så kjedelig det hadde vært om det ikke var noe å sikle på da!


Litt lyster skal man ha :)

2 kommentarer:

 1. ...mmmm....om man kunde vinna på lotteri så man kunde köpa allt man vill ha...suck!!!
  Kram

  SvarSlett
 2. Ja, nogen gange trænger man så klart!

  Ser ud som et fint mærke, kan især godt lide kofterne/trøjerne..

  Stort klem og god weekend!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)