fredag 1. oktober 2010

Håndarbeid....


                                 
...endelig kan jeg vurdere å begynne å strikke litt igjen,nå som hendene mine er  myke og glatte som den vakreste barnerompe  :)
Og da her jeg dette prosjektet her liggende....en nydelig vest/jakke i de skjønneste farger til Martine-mora mi! Tenker denne kan være tøff til både en shorts eller tights,og litt varmende på kalde dager når de kommer!Riktignok hadde hundene fått snuten nedi posen med tråd og hatt mye moro med den...tabbe! Så nå har jeg lært at slike ting...må høøøøyt opp i likhet med en del andre ting her i huset...jada livet med hunder har sine sjarmerende sider*lol*
Og så er det jo så avslappende og deilig å sitte og strikke og rett og slett kose seg, og en god følelse å skape noe selv.Hodet mitt er egentlig fullt av prosjekter jeg har lyst å strikke....før var jeg storprodusent med må nok innrømme det har blitt så som så etter at jeg ble mamma og den berømte tidsklemma har inntruffet!
Men nå...


nå skal det skje :)

Gler meg!3 kommentarer:

 1. Så fint du stickar. Härligt med lusekofter.
  Ha en bra helg!
  Kram Anette

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig hilsen på min blogg!
  - Jeg er litt innhabil, siden jeg jobber i Noa Noa ;)

  Strikkedilla....! Moren min eier en fin liten "garnbutikk" i Sandefjord - men jeg har desverre ikke arvet "strikkegenet" :-( Det har derrimot datteren min, som er 7 år!

  Ønsker deg en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 3. Jag beundrar alla som kan sticka och handarbeta, jag är hopplös på detta. Ha en fortsatt fin helg!
  Kram Pia

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)