torsdag 30. september 2010

Og sånn går no dagan....
Raskoh
- et unikum av en hund!
Verdens vakreste,inside and out! Plutselig 9 år...og litt gammel!


Tar livet med knusende ro,og liker  best å ligge i sofaen og snorke og drømme,- eller få løpe ute i det fri! Har knapt nok sett vakrere bevegelser på en afghaner!Stor og flott,særdeles elegant bygget! Har maaaange flotte sløyfer og premieringer...men mangler den ene gjeve som gjør han til Champion.Men Champion er han i våre hjerter!!!


Supersnill...nesten  for snill men tøff når det virkelig står på!
hater å bade...løper og gjemmer seg når mamsen sier at det er på tide med et bad.Børste pelsen er greit en liten stund...men da begynner beina å leve og han er en blekksprut uten like som makker og sparker og helst bare vil ligge der og kose 
         Skal vi kysse Martine?


Pisty er en kosegutt når det passer seg...slik er jo gjerne afghanerne...men når han har behov kommer han og vil prate og kose og gnikker og gnir seg inntil oss eller hopper opp på to og koser litt.Men om han ikke er i kosehumør er det best å holde seg unna...han blir både sur og sint om han blir forstyrret midt i en god lur...det fikk Linusen vår erfare en dag i vår da han fikk seg et glefs rett under ene øyet - det gikk heldigvis bra!!! 
Pisty er tøffest i trynet her i huset...men det viser seg at han ikke er så tøff som han vil ha det til! Bare kjeften på han,luringen! Jaktinstinktet er på topp,og nå når han har funnet ut at han kan hoppe over gjerdet ute i hagen så kan det bli litt vel spennende iblant...det har dessverre resultert i at han karen her ikke kan få gå så mye ute i hagen om dagene som jeg kunne ønsket...inntil vi får enda høyere gjerde ihvertfall! Pisty er såååå lekker! Fotogen som få med sitt utrolig vakre ansikt,som jeg ikke kan se meg mett på!Gleder meg til å stille ut Pisty i årene som kommer...han er sååååå fin!!!Søteste jente på jord!
Svenskefrøkena våra TalisaIdyllisk....

Sukk,for et hode!!

Etter innbilt drektighet har endelig Talisa
våknet til live og er full av fanteri..
Skal vi sloss?

 Ååååå....blei du litt trøtt nå Raskoh? Nå må du våkne,sier Talisa og kommer og snuser litt !


Godt å ha gode venner og psykisk støtte om ikke annet når man skal bygge litt lego....
godgutten Linus har godt selskap i pusen Wilma som vi reddet fra et liv i containerne ut på Rema...som nå lever Herrens glade,laaaaate dager hos oss.Talisa ligger på andre siden og følger med og koser seg mens Linus småprater litt både til henne og seg selv...Talisa er ihvertfall en voldsom kosejente....når hun vil kose så kommer labben med en voldsom kraft og sier tydelig fra...nesten så det kan være vondt!Hun er så sterk denne jenta at jeg har ikke sett på makan! Når vi går tur og hun av en eller annen grunn skal stoppe opp (og de grunnene dukker altfor ofte opp) - da er det bom stopp og hun er absolutt ikke til å rikke. Rareste hunden jeg har vært borti.er alle tisper slik?Og for ei pyse....veldig skvetten og engstelig,forsiktig av seg denne frøkenen her. Så er hun også det som kalles "patterned afghan" - dvs at hun har en del mindre pels enn vanligvis for å si det enkelt...veldig lavt pelsfeste på overkroppen. Men fin er hun,nydelig dominofarge som jeg er så glad i.Men siden hun fremdeles er så skvetten har hun ennå ikke blitt stilt - kjære vene du skulle forresten prøvd å løpe med henne!Akk o ve...ikke dra i båndet til denne mamdamen!!! Da er det bom stopp igjen!!!Får hun løpe løs derimot er hun den argeste av dem alle....
Men løpe bør hun....hun er litt i rundeste laget! En tyv av rang...stjeler det meste og ihvertfall mat....mmmmm,det er så godt!!! 

Slik går nå dagan her hos oss....store og små,to og firbeinte av ymse slag i mer eller mindre harmoni!

vi har det kjekt :)6 kommentarer:

 1. Herlige bilder!!! :) de to unge affene har vokst masse! Håper jeg får se dem live snart.
  Kos dere med idyllen og ha en super helg, klem

  SvarSlett
 2. Oj! Her har det skjedd ting! Så flott det ble!

  Super-duper flotte hundene dine...!

  Ønsker deg en knasende go helg!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Herlige bilder ja, et nydelig sammensurium spør du meg. Ha en herlig helg...klem

  SvarSlett
 4. Beautiful doggies !! they are so nice !! love Ria...

  SvarSlett
 5. For noen skjønne hunder:) Flotte bilder.

  ha en fin helg.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 6. De er så utrolig flotte - affene dine!! Jeg bare elsker de fine fargene på Pisty og Talisa, men ... Det er liksom Raskoh som er affen over alle affer... Jeg bare elsker det uttrykket hans :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)