mandag 4. oktober 2010

Eg ve te bergen,ve te Bergen....


 ...med det samme!For der har jeg det ikke bare som fisken i vannet,- Bergen er en kjempekoslig by og jeg er så heldig å ha broren min med familie boende der! I tillegg er der jo en del å sikle på...og jeg har akkurat funnet ut at jeg skulle hatt meg en tur!!!


 Etter et besøk hos Mona på bloggen Norwegian Moods ble jeg nemlig obs på noe spennende hos Living!!!! Måtte rett inn på sidene deres på nettet for å snuse videre i saken...og fant utrolig mye fint i den tøffe katalogen de har! Syns det var råstilig med denne irske ulvehunden...de er sååå stilige og så er de så gode også - kjempestore javisst,men like gode som de er store:)
Stilig stylet brosjyre...og hildrande du så mange tøffe møbler!!!!!Wow!!!


 Denne kommoden likte jeg kjempegodt...skuffer som kan romme mangt og mykje ta alskens rariteter !Løøv it!!! :)


 Men her vi det jeg virkelig har lyst på - nytt kjøkkenbord...ikke hvilket som helst men akkurat dette her faktisk!!!Helt aldeles perfekt,og jeg hører omtrent det roper på meg!!!


 Noe annet intereressant var også desse tolix-kopiene...999,- kroner for to stk!!!


Denne serien var knalltøff også...hmm,skulle hatt noen slike hyller etc på kontoret her!
Tilfeldigvis var mine foreldre nettopp i Bergen, og fikk da streng ordre om å stikke innom Living og få med seg nyeste brosjyren,som jeg har knipset bildene fra her! Regner med dere skjønner godt hvorfor eg ve te Bergen - 


              med det samme :)2 kommentarer:

  1. Skjønner deg meeeget godt. Masse snæx! =D

    SvarSlett
  2. Råstilige bilder....me like det fine kjøkkenbordet også, men hvordan lure mannen...Ha en herlig kveld Tove, klem fra meg

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)