lørdag 16. oktober 2010

Anemone.......


...Wille Våge står sannsynligvis for årets julegave-bok! I fjor var det Helene Hennies saftige,deilige,nydelige bok som var "den store"...i år har jeg mistanker om at denne kommer til å selge en del...jeg vet i allefall en person som ønsker seg den: moi !!!
Synes det er så irriterende idiotisk at det ikke går an å bla i bøkene når man f.eksempel er inne på Capris,Haugen Bok...eller Amazon for den del....det kunne vært veldig greit å få smugtittet inn og se om det er noenlunde slik man forestiller seg og helst enda bedre!
Jeg må nok pent vente til jeg er i nærheten av en bokhandel....men det skal jeg nå ihvertfall ha:jeg prøvde! Ved å søke opp på navnet til Anemone W. Våge fant jeg b.l.a en gammel artikkel fra Aftenposten med bilder fra det fantastiske stedet hennes Lille Ulefoss i Telemark .De fleste har vel også hørt om henne/sett arbeidet hennes så jeg ihvertfall er ikke i veeeldig stor tvil da om at denne boken er et must !Kanskje har noen av dere sett i den,kjøpt den eller var dere til og med på lanseringsfesten som jeg dessverre ikke hadde anledning til å delta på  (særlig) ;P


Jeg liker ihvertfall smaken hennes og synes dette er nyyydelig innredede rom...måtte h-h-hiive 
etter pusten da jeg begynte å studere "lysekronen" på kjøkkenet her...kul eller ?


              very promising!!!

6 kommentarer:

 1. Is this your house ???? ...hahhahha!!! thanks for the lovely comments every time again......love and hugs from me Ria....

  SvarSlett
 2. Hej Tove,
  vad roligt att du tittade in på min sida. Din blogg är verkligen jätte fin och hit kommer jag komma tillbaka.
  En kollgega till mig har Higgland Cattle kor, där finns det ännu mera päls :). Dom har man chansen och komma nära och klappa också.
  Ha en härlig söndag och klappa dina fina hundar från mig.
  Klem fra Malin

  SvarSlett
 3. Hei og takk for koselig hilsen hos meg! Artig at du vil være med på giveaway hos meg, jeg var visst for sent ute hos deg nå ;) Har vært så travelt i det siste at jeg ikke har rukket hele runden ;) Koselig blogg du har, her var det MYE lekkert! Ønsker deg en fin ny uke ;) Klem fra Gry

  SvarSlett
 4. Thank you so much for visiting me today. I, too, love these interiors....stunning!! xo Lidy

  SvarSlett
 5. Hei Tove!
  Gikk du trappene i dag? Waow jeg gikk de i går, og det er ikke ofte jeg gjør. Tror det er første gang i år.
  Jeg gikk fra fagerlia og borgenes vei ,opp tappene over fjellet tilbake til fagelia. Det ble en lang tur på meg og Smoky i går.

  Det er alltid så koselig å få hilsen fra deg på bloggen min. Føler jeg kjenner deg ganske godt nå selv om vi aldri har møttes. hehe!! Er du ikke enig?

  Ha en fin uke der borte:

  Klem fra meg! (Vivian)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)