fredag 10. september 2010

Give-away


Heisannn og hoppsann...nå er det helg igjen og jeg synes det er på tide å minne om Give-Away´en min  - vil særdeles gjerne ha med enda flere så kom igjen!
Klikk deg inn akkurat her  så kan du også være med i trekningen av de gjeve premiene jeg har på lur; Cath Kidston teskjeer,Cath Kidston 2 pkn.Koppehånkle ,Morsomt koppehåndkle med tekst,og koslig notatblokk!Kanskje nettopp du blir den heldige? Så må jeg si tusen takk til de som har deltatt så langt...kjempekoslig å lese det dere skriver!!! 
God Helg til alle!

8 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar på bloggen. Er litt ny i bloggverden, så svarte der, istedenfor her ;) Men det er bare å sende meg en mail, så snakkes vi om størrelse, valg av figurer og pris. Ha en strålende søndag!

  SvarSlett
 2. Er jo med, er bare så straks innom for å ønske deg en herlig uke Tove, klem fra meg.

  SvarSlett
 3. ...så flotte premier da...var innom Cath Kidstones butikker i forrige uke. Tusen takk for hyggelig hilsen på dagen min.
  Ønsker deg en deilig uke.
  KLEM

  SvarSlett
 4. Så flotte premier. Dette vil jeg være med på. Hilsen en annen myndeeier. Jeg har ei salukipia. :-))

  SvarSlett
 5. Wauwwwwww !! i must scream !!!!!!!!!!!! i missed it almost !!.this ia the most beatiful give away ever!! that spoons !!!! ooo i like it all.........please please please count me in !!!! ........when do it ended ?? because i can put in on my blog.....??? and a good friend of my send me the lantif..and yes i also have the vakre.....but that language !! it is too difficult for me.......ooooooo.......fingers crossed......i do not sleap anymore.......hahahah!! hugs and love love love and more.................Ria.......

  SvarSlett
 6. Nr 7 !!! great !!!.....yeah !!!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)