torsdag 8. juli 2010

tv-slave...

.....kan det faktisk lønne seg å være.Ikke at jeg tilbringer så mye tid foran tv´n nå for tiden...men jeg kom på noe jeg alltid fikk med meg på tv ´n for noen år tilbake....jeg gikk sykmeldt,skulle sikkert ha en unge eller et eller annet,-skeiv i fjeset kanskje?Ikke så veldig mye jeg har vært sykmeldt for opp igjennom livet,så det må vel være en av de to tingene tror jeg.Det var dagens tur rundt grøten.Poenget:I denne perioden med å være hjemme så ble både det ene og det andre sett på tv´n og jeg kom over et vidunderlig program som gikk i totiden på tv-norge...interiør selvfølgelig...sånn oppussingsstyr som mamsen her bare sluker rått! Kan absolutt ikke for alt i verden huske hva det het,men designeren husker jeg faktisk navnet på,-nemlig Sarah Richardson .
Og henne kom jeg over på en liten surfetur nå nylig.Dama er still going strong og er visst mer populær enn noensinne og har et nytt,eget tv-program,designer møbler,stoff etc
etc.Her har jeg lånt noen bilder fra siden hennes som faktisk er ganske stilig,-det ser ut som man sitter og leser et blad.
Og jeg kjenner at yes jeg liker det hun gjør enda!!!! Veldig godt!!!Så nå håper jeg iiiinderlig at norske kanaler snapper opp dette programmet fra usa og sender det her slik jeg har noe å kose meg med utover høsten...da blir det vel litt mer tv tenker jeg.Spørs om jeg må til å sende noen mailer rundtomkringsen?? Kan jo kanskje hjelpe?? Verdt et forsøk,sier nå jeg og setter det på listen over "må gjøre ting" 
            Vekk med den hersens fotballen,inn med mer interiør på tv!!!!! :)

1 kommentar:

  1. I fully agree with you!........have a happy day it is very hot hot.......pfffff.........love Ria...

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)