søndag 23. mai 2010

Så kokte det i gryten......

...og gryten,- det er meg ! I dag har jeg virkelig fått gjort mye godt her i heimen...som skulle vært gjort lenge og vel,men i en travel hverdag strekker ikke tiden til! Denne helgen er og har vært gull  for meg...skulle nesten vært slik hver helg synes nå jeg!!!! En av de tingene jeg har fått gjort er å ommøblere soverommet til meg og Gubben - og selv om jeg har tenkt tanken før har jeg nå bestemt meg for å  tapetsere over et par vegger der inne med en litt lysere tapet og gjøre ting litt annerledes...ser det for meg oppi topplokket alias gryten :)
Det skal nok ikke bli kaniner på veggene slik som på bildet ovenfor her..men syns den tapeten var såååå skjønn,-tenk på et barnerom da!
Denne tapeten med skrift på var superstilig....husker jeg lette land og strand rundt etter tapet med skrift på den gangen vi skulle tapetsere kontoret,for der måtte det naturligvis være skrift på veggene......og det ble det selvsagt.Kan ikke gi seg så lett :)
Se her begynner det å ligne litt - ser for meg noe lyst,evt med et snev av turkis.....hmmm....gruble,gruble !Kanskje lage nytt sengehode...nye gardiner...oh yes - nå koker det godt !!!!!
      Friske,sommerlige farger !!!
Denne grå kunne jeg egentlig tenkt meg på stuen jeg da....hvis det var så vel at jeg skulle pusse opp igjen den nå - men det er det ikke altså:/


Denne tapeten her også var helt nydelig,men passer nok ikke så godt...må gå til svart og gullstriper nemlig....men herlig var den likevel så måtte bare ta den med her - blir jo i godt humør av hele tapeten!!

Nei godtfolk...nå gleder jeg meg til å finne tapet og styre litt på - prosessen med det er jo den gøyeste av alt,er den ikke det da?

                    Alle bildene har jeg lånt fra Astex

2 kommentarer:

  1. Virker som det kan bli litt jobb ja, fine tapeter var det... ha en fin uke

    SvarSlett
  2. Så stilig den hvite tapeten med skrift er!!!! :) Jeg leter også land og strand rundt etter en slik !! Hvor har du kjøpt den ???
    -Wenche

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)