mandag 10. mai 2010

Prikke-sjuka

Ja det er mange slags sjuker man skal lide av! Akkurat nå har jeg krystall-syken og går rundt og føler meg mer eller mindre full hele tiden,- synes Martine-mor var herlig da hun skulle forklare Gubben at jeg var syk ."Mamma har diamant-sjuka ho pappa!" :)
(Skal tro om han nå tror jeg er veldig glad i diamanter og kanskje kjøper meg en?Hmm...)
Men verre er det med disse prikkene overalt!!!!Meslinger?Røde hunder? Neida...godt at det ikke er på kroppen det er prikker,men rundtom i huset er det prikker på ganske så mye fant jeg ut!Catch Kidston servietter,Krasilnikoff-brikker....
Her er prikkene representert på desse herlige settet i melemin som jeg faktisk kjøpte på Rema i fjor!!!! Veldig kjekk salatbolle og tallerkner...så greit når det ikke kan knuse også!
Denne gode og ikke minst skjønne krusen er fra danske Udesen...de hadde bare en igjen i butikken jeg kjøpte den,men kunne meget godt tenkt meg flere...dette har blitt god-krusa mi :)
Det skjønne Green Gate-serviset som jeg er så glad i :) Fint til alt
Her er det nok en gang melamin,fra Green Gate.Dette er meningen skal ut i lekehytten i hagen som ennå ikke har blitt bygd...men satser på den kommer opp i år :)  Nydelige farger!!!
Og dette er også ting som skal inn i lekehytten...alt ligger godt forvart nedi en pose og bare venter på å bli satt frem i dagens lys!

Tror egentlig det er mange med meg som lider av prikke-sjyka jeg - så bare pass deg...den er muligens smittsom:)

              ha en flott mandag!

2 kommentarer:

  1. so nice these colors !! i love it !!

    Happy monday..hugs from Ria

    SvarSlett
  2. Hei,ja jeg har også prikkesjuken i form av green gate servise. Ellers så pleier vi å leke en lek her i huset kalt prikkedøden. Den går ganske enkelt ut på å prikke mest mulig på et annet familemedlem....prøv

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)