lørdag 13. mars 2010

Trist og Vakkert!!!!

Nok en bok jeg setter på ønskelisten over bøker (og den er lang,oops!) men denne tror jeg er noe spesielt! Bildene av desse husene rører noe ved meg ihvertfall.......

Tenk så nydelig dette huset har vært når det var i bruk da.......nydelig nå også,men på en annen måte!
                    Kjempekoslig spør du meg!!!!!
Hvordan kan noen la et sånt praktbygg stå tomt det er mer enn jeg kan begripe!!!! Pass it over !
Nok et vakkert hus,-se så forseggjort et engang har væt med utrolig mange fine detaljer!

Det er ikke bare husene som er nydelige her - fy flate for noen fantastiske bilder denne fotografen har tatt...se på dette da med den klarblå himmelen i bakgrunnen! Imponerende!
Slike bilder får meg til å lure på hvordan husene har vært,hvordan livet der har vært.....

Ååååå,nå ble jeg veldig betatt her jeg sitter,-kom over en fotograf som bare har de mest fantastiske bilder! Desse jeg har lånt her er fra en serie som heter "Abandoned" som betyr forlatt. Og da er det jeg spør meg selv hvem kan forlate slike aldeles nydelige,skjønne hus som dette? Ser ikke folk det vakre i desse husene,og setter dem i stand? 
Jeg ser mange vakre hus og plasser rundt om i Norge også som jeg tenker det samme om,bare her i Langevågen er det minst et par,tre hus jeg kunne tenkt meg å satt i stand og som jeg synes er trist at de står og forfaller! Vi må ta vare på de gamle,nydelige husene og vise vår historie og skape miljø...
Jeg kan ikke si annet enn Brian Vanden Brink - jeg bøyer meg i støvet og gir deg all ære for fantastiske bilder!!!!!! Rett og slett imponerende!

Dear Brian Vanden Brink...if you ever should bump into my funny little blog here I have to tell you I give you credit and honor you for your marvellous work.These pictures of the abandoned houses captures all of me,both visual and right into my soul! I will absolutely get your book!


2 kommentarer:

  1. I too can't believe anyone would leave these houses! Have a sweet day!

    SvarSlett
  2. Må bare si meg enig ..
    hvordan kan disse fantastiske husene står tomme .. ?

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)