fredag 19. mars 2010

Synet kan bedra!


Åååååååå.....er så rasende og sint og sur at jeg nesten sprekker!!!!
Dritdag så langt...kan vel bare gå oppover eller? *håpe*
Det startet egentlig i går kveld da jeg kom igjen fra jobb,og gubben måtte innrømme sin synd...han hadde ikke fått Martine til å gjøre lekser.Hmm...kan vel ikke vente annet,for han fikk tross alt 3 (T-R-E!!!!!) beskjeder med meg når jeg dro på jobb....det ble vel litt mye??
Så da var det leksegjøring før fuglane feis i dag tidlig....men hva skuer mitt brune auge? Joda...en viss hund har vært og lettet på labben akkurat på Martine sin ransel...GRRRRRRRRRRRRRRRRRR:(
Er en rosa ransel virkelig så til forveksling lik en gresstue ute eller????? 
SÅ var det leksegjøring - ikke bare en men to lekser siden vi måtte på et hastebesøk til tannlegen med Martine dagen før og ikke hadde fått med leksebøkene da - det er ikke til å komme forbi at slike tilleggsting om morgenen ikke gjør ho mor her i huset mindre stressa akkurat!
Så hører jeg skjønne,søte,nydelige Talisa gnafser på noe inne på stua.Ser ut som en engel,MEN aldri før har synet bedradd mer! Talisa er ei mare!!!!!!! Og tygger fornøyd på puslespillbiter!!!
SÅ da blir jeg først rasende på Talisa! Så på Linus for at han ikke rydder vekk puslespillene etter seg! Så på Karl for at han ikke passer på at Linus rydder etter seg...vet ikke hvor mange ganger jeg har mast om at de skal lære å rydde etter seg og jeg ikke skal komme hjem om kveldene og finne slikt utover gulvet...riktignok lå det ikke utover gulvet men var skubbet under en krakk,men frøken langsnute som ser ut som en engel men er det motsatte klarer selvsagt å tuske til seg derfra!!!!
Oppi det hele KOKER jeg,ikke bare av sinne men jeg er så feberheit at jeg har mest lyst å hoppe oppi fryser´n!
Huff,huff og atter huff (har egentlig lyst å bruke sterkere uttrykk men slikt egner seg vel ikke på trykk) - dette var litt av en start på dagen :(
Nei,det kan vel bare bli bedre :))))

1 kommentar:

  1. Føler med deg! Men heldigvis er ikke alle dager sånn! Og snart er det jo påskeferie ;o) Det med lekser er et kapittel for seg...Enda en grunn til å glede seg til påske! Jeg har to som trenger en del hjelp til leksene, så mye av kveldene går med til det! Men hund har jeg ikke. og skal heller ikke ha, ser jeg :o)
    Ønsker eg en fin og avslappet helg!

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)