torsdag 25. februar 2010

Til alle hverdagsengler!Jeg er ikke den typen som er så veldig glad i keramikk og kunst
 generelt,men av og til faller man pladask - hvilket jeg har gjort for desse herlige englene fra Elt og Kna! ikke bare er alle helt nydelige og
 unike,men hver gang jeg ser på dem så må jeg rett og slett smile og blir i godt humør! 
En dag skal nok jeg også ha meg en slik engel,eller kanskje en liten samling? Men akkurat i dag får vi bare "late som" -  og da vil jeg at vi alle forestiller oss at vi er på husmødrenens svar på oscarutdelingen,og at desse englestatuettene tildeles alle hverdagsengler og husmødre blant oss som står på og stresser i vei for å få puslespillet til å gå opp,gir av seg selv til det ytterste og for at vi står på og gjør vårt beste for familien og hus og hjem. Så vit at du er verdifull og herved får premien for beste kvinnelige hovedrolle! Samtidig er vi kjempeheldige som har denne "jobben" - den beste man kan ha,ikke sant?
Så ha i bakhodet at du er verdifull og husk å sette pris på og ta vare på deg selv innimellom alt annet !!!


Kunstneren bak Elt og Kna heter Lena Dybdahl og holder til i Stavern...som dere ser på bilde lager hun masse annet fint også!!!!!!
Bildene har jeg lånt fra fotograt Trine Mikkelsen da jeg hadde problemer med å få ut store nok bilder fra Elt og Kna.Anbefaler alle å ta en tur dit selv for å se alt det herlige denne damen lager!!!!!!2 kommentarer:

 1. Bare helt herlige. Virkelig til å blir i godt humør av.
  Ønsker deg en fin helg
  Klem:)

  SvarSlett
 2. These are so cute.
  Hope you are having a nice weekend.
  X
  V

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)