lørdag 13. februar 2010

Kjekke overraskelse!!!!!

Ho-hoisann...har funnet nok en god grunn til å spise på Burger King når jeg først er på Moa-traktene.For i dag fikk jeg nemlig rett og slett hake-slepp i det jeg,ungene og søsteren min Linda var ferdig og skulle gå derifra...hva skuet våre øyne der borte i en krok...hmm,måtte synfarast umiddelbart og der viste det seg at en ny interiør-butikk hadde åpnet - Signatur!
Og der var det mange fristelser for stakkars lille meg *sukk*
Selvfølgelig helt aldeles tilfeldig at ungene kjøpte morsdagsgave til meg akkurat der,ble ikke påvirket av mamma´n i det heeeele tatt ;)
Og nå i kveld har de vært så skjønne og spente på overraskelsen til morsdagen i morgen at de er sprekkferdige og jeg lurer på om de klarer å holde på hemmeligheten om gavene tante Linda hjalp dem å kjøpe???? Det blir ihvertfall hardt ! Skjønne er de,de to trolla mine :)))

På Signatur hadde de litt av hert,men det var nok Villa Collection varene jeg fikk pustevansker av ja...har alltid likt det de har laget siden vi solgte det på Gavehuset da jeg var der.
Var et par-tre saker å slenge-rompa-nedpå-møbler jeg ytterst meget gjerne vil ha altså!!!! At det innebærer opp-pussing av stuen er en liten bivirkning da men.............jaja,drømme kan man jo alltids.

Ps.Bildene er fra Villa Collection og ikke fra butikken1 kommentar:

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)