tirsdag 10. januar 2012

globale drømmer...

...ja jorden er stor,fristelsene mange!Vår fantastiske jordklode byr på noe for enhver smak og vel så det,og mange er nok allerede i gang med planlegging av årets sommerferie.Det er ikke vi her i heimen,med arbeidsøkende Gubbe er det vanskelig å vite kvissleis stoda blir til sommeren.Så vi tar det på sparket...i år igjen!Vi begynner å bli ganske gode på det...øvelse gjør mester,sant og visst!Men reiselysten min gjelder ikke bare ferie,en liten weekend for meg og den mye omtalte Gubben hadde slett ikke vært å forakte!En helg på hotel...tenk å komme til ferdig redd seng,ferdig dekket bord,bare kose seg...musikk i mine ører,say no more!!!Oslo i April for eksempel...og Michael Bublè konsert ,kjenner jeg sier mmmm inni meg bare ved tanken!(har klipt ut annonsen,den henger på kjøleskapet i tilfelle rottefelle!!!!)Eller tenk om jeg kunne ta med meg Gubben på en riktig stor storbyferie...med nye dufter,fremmed språk,ny kultur...hva med Paris???jeg har jo vært der en gang før,men det er lenge siden det.Forrige århundre...og vel så det!Ta med Gubben til nye høyder....La Tour Eiffel par example?Spasere lang La Seine og få med seg folkelivet langes elvebredden:) Studere alle de utrolig fantastiske detaljene i ærverdige,flotte Notre Dame?
Kanskje en cabarèt,Moulin Rouge er et flott alternativ med spekta-
kulære show.Se de fancy motehusene på Les Champs Elysèes?Og absolutt ta seg en tur på marked...husker La Porte Clignancourt hvor jeg fant en "tøydukke" afghansk mynde i full size...tror dere jeg har angret siden på at jeg ikke kjøpte den?(Men jeg kompenserte selvsagt med en heeel del andre kjøp,hihi!!!)                                           Vakre Paris frister!


La joggebuksa få seg en frihelg den også....så kan madamen få en anledning til å pynte seg litt ...og kan flosshatt til Gubben passe på Cabarèt???Ser det ikke helt for meg.....;)

Og for meg er nesten det viktigste med hele turen å finne nye,deilige interiørblad som jeg ikke får tak i hjemme.Kos på flyet,kos senere!En souvenir helt etter min smak!!!!!

NIB har denne måneden en utfordring som heter Global Chic... min tolkning skal forestille et deilig hotelrom....med en anelse fransk fornemmelse....tanken på Paris er i allefall en
særdeles vakker tanke!!!8 kommentarer:

 1. du lyckas verkligen förmedla den känslan hos mig ialla fall- snygga bilder som gör mig ressugen;) Kram Johanna

  SvarSlett
 2. Det der ER vakre bilder. Har spesielt sansen for bildet med hatten, understrekert den litt glamorøse intensjonen din. Lekkert.

  SvarSlett
 3. Halloen !!
  Tusen takk for koselig helsing !!
  Kjekt å finne bloggen din har så vidt kikka litt masse flott blir ikkje lenge til neste gang eg stikk innom :)

  Klem Milla

  SvarSlett
 4. Lekkert Tove!!
  Tusen takk for koselig hilsen på bloggen :))
  Klem -Anja-

  SvarSlett
 5. Hi, Tove, thanks;-)) the Mannequin is a work by myself.
  Many greetings to Norway!!!
  Domi

  SvarSlett
 6. Vakre bilder!!

  Nå får jeg sååå lyst til å reise!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Vilken kavalkad av vackra bilder och inlägg här hos dig. Jag har varit en riktig dålig bloggvänn ett tag, men det är så mycket annat som sugit energi. Tack för dina alltid så varma, peppande och positiva kommentarer Tove, du är guld värd skall du veta!! Ha en fortsatt fin vecka..här var snö igår och grönt idag, tvära kast...
  Kram Pia

  SvarSlett
 8. Helt herlig, Tove=)!! Et lekkert bidrag!! Ja, en tur til Paris hadde jeg ikke takket nei til;). Og bilden er fulle av stemning, me like=).

  Jeg pleier også å bruke Freia Fjuske-kakao;)! Gidder ikke å lage fra bunnen av når det er snakk om en kopp til meg;)! Og når det kommer til kaffe...kan jeg bare lagen en hel kanne...hehhe...litt vel voldsomt om jeg bare har en kaffe gjest;). Så da vil den nye maskinen være helt toppers!!

  Ja, februar blir spennende=)! Men selv om alt egentlig er i boks, vil jeg ikke røpe for mye i tilfelle noe skulle skje;)! Men jeg kan si at jeg får en unik mulighet til å jobbe med noe jeg elsker(med kameraet rundt halsen...)!!

  Ha en herlig midt i uken kveld!!
  Klemmer!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)