lørdag 19. juni 2010

Såååå nydelig!

....å så spent jeg var foran dette bryllupet,-jeg er helt gal etter bryllup,må innrømme det !!!! Minnes maa-aa-aange herlige stunder foran tv-skjermen med vidunderlige Linda De Mol og "Traumhochzeit" på tyske RTL....hvor det ene frieriet overgikk det andre og jeg koste meg med kjolene,blomstrene....hele pakken!Tror heller ikke det er så mange som har så mange "Weddings"/"Brides"/"Ditt Bryllup" liggende....før hadde jeg jo litt unnskyldning da siden jeg b.l.a jobbet med blomstern men nå vet jeg ikke hva jeg skal skylde på? Men gidder egentlig ikke finne på noe...sånn er nå bare den saken! Egentlig skulle jeg nok ha startet firma som bryllupsplanlegger...det er jo så utrolig gøy å få være del av et kommende bryllup og alle forberedelser,planlegging og idéer!Men først og fremst håper jeg jo i det uendelige at jeg skal få lov å planlegge mitt eget snart?
Gubben fikk iallefullefall gjennomgå i går,etter jeg en liten stund foran tv-skjermen satt henført og såg på Victoria og Daniel....en nyyyyydelig brud,perfekt kjole...men jeg er kanskje litt skuffet over buketten?
Og hvem felte ikke en liten tåre da Daniel gråt en skvett i kirken...sukk og stønn!
Nydelige dekkede bord i skjønne rosatoner...me like!!!Ja dette var et fantastisk eventyrbryllup...og lille,rare meg koste meg skikkelig med de glimtene jeg fikk med meg!!! Grattis til de nygifte!!!


Masse inspirasjon og idéer til bryllup og dekorering kan du finne på dette vidunderlige stedet som allerede har gitt meg masse idéer: stylemepretty  !Nydelige bilder som bare må nytes!
jaja...da er det vel tilbake til hverdagen...men skal nok hinte og mase og stå på krava....vil,vil,vil gifte meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Satt klistra foran skjermen i hele går jeg..fantastisk vakkert var det alt sammen. Nå håper vi på sommer og sol....klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Jaaaaaaa, det va en fantastisk vielse og nydelig bryllup...alt va berre nydelig!!
  Men, litt enig med du, buketten kunne ej gjerne sette for meg litt annaleis ;-))
  Ha en fin fin søndagskveld!!

  SvarSlett
 3. Heisan..

  Ja det var såå vakkert, et nydelig par:)

  Tusen takk for koselig hilsen hos meg!

  Ønsker deg en fin ny uke, klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)