fredag 17. juni 2016

Mangel på brudeslør.......er ingen hindring!


Igjen har kjerringa rusket med seg litt uti guds frie natur,og det var fordi jeg kom på at jeg hadde lyst å prøve å lage magebelter til ute-gardinene mine av brudeslør...men når man ikke har uante mengder brudeslør for hånden er ihvertfall denne tiden kjekk og grei for hundekjeksen vokser jo nesten overalt,og har det samme luftige,romantiske,sarte og delikate uttrykket!
Så her var det bare å sette i gang :)


Og jammen ble det lekkert-smekkert!Billedskjøntmessig kunne jeg riktignok ønske meg et par til ting før jeg gir terningkast 6
- da skulle nemlig klatrerosene på siden her blomstret og cosmos´en i krukken likeså! Og så skulle det blåst mye mindre for med gardiner som løftet på skjørtet flagrende i Marilyn Monroe stil var det ikke enkelt å få til et perfekt bilde. 
Enda ideèllere var det om jeg hadde laget magebelter til alle fire gardinene,men for de derre fingrene mine sin del så stoppet jeg etter et.Det var jo bare et test-prosjekt i denne omgang,en annen gang skal jeg klaske til og lage på alle!Dekke langbord i hagen.
Lage kranser til å henge på stolene,legge rundt lykter.
En aldri så liten sommerfest med andre ord.
Hvilken sommer det skal skje sa jeg derimot ingenting om ;)


3 kommentarer:

 1. Hvor ser det fantastisk ud Tove. Så flor let og romantisk. Super god ide at bruge disse planter. Dem tror jeg også jeg skal bruge til studenterfesten......
  Lyder som en fantastisk ide med en lille havefest. Selv om du ikke helt ved hvilken, så kan i jo holde en skøn fest for jer selv. Pynte op og sidde til højbords med hinanden. Lyder som en fremragende ide.
  Lave hverdagen om til en fest!

  Masser af knus og god fredag
  Charlotte

  SvarSlett
 2. Å men det var lekkert
  flinke du
  ønsker deg ei herlig helg Tove-mor
  klemmer i fleng Fra Eli:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.