fredag 3. oktober 2014

Det nytter….


...og glad er jeg for det.Faktisk så gnir jeg hendene sammen og er strålende fornøyd med meg selv.
Noe av det jeg og Gubben har vært uenige om er valg av ildsted.
(Vi er vel uenige om det meste haha)
Jeg har plapret i vei om kakkelovn i hallen,han har hatt sine meninger.Som den drømmeren jeg er har jeg likevel snust på kakkelovner både på Finn og ikke minst på Blocket,håpet kan ingen ta fra meg! Og forleden dag fant jeg et par stykker som var både kjekke i pris og ikke minst nydelig fine å se på til salgs på Blocket,og i min begeistring lot jeg det gå utover Facebook-kontoen til Gubben,som plutselig ble belemret med bilder og lenker til både kakkelovner og annet.Jeg regnet slett ikke med at jeg skulle få noen respons i det hele tatt,men tror dere ikke karen ringte rett hjem til kjerringa si og sa:

"Det e berre å komme seg til Sverige å kjøpe den!"


Da fikk karen mange stjerner kan dere tro - i tillegg til noen til meg selv også for innsatsen.For her kom beviset på at iherdig hinting faktisk kan nytte...jeg skjønner at nå er det bare å hinte videre om andre viktige ting og ikke gi opp,det kan nytte!
(Stjerner i øynene her ved tanken på alt som Gubben kanskje kan komme på gli med om det hintes nok og på riktig måte ;)


Men jeg får vel være mer enn fornøyd med en ting ad gangen!
Gubben syntes ovnen var kjempeflott,og var nesten mer begeistret enn kjerringa,og det skal mye til!
Han mente at denne handelen kunne vi ikke gå glipp av,og jeg burde få med meg pappa den praktiske på biltur til søta bror og plukke ned nydligheten!


Nå vet jeg etter mye erfaring etterhvert at kakkelovner selges det mye av via Blocket,så det får helt fint an å få tak i senere også - om vi kjører og kjøper nå får vi uansett ikke brukt den i vinter for kakkelovner skal stå og tørke i 6 mnd før bruk.Men uansett - det gjør ingenting,for nå skal det i allefall bli kakkelovn etterhvert...

..tenk vi er enige om noe!!!!


pictures via Alvhem Mäkleri

6 kommentarer:

 1. Oh Tove, I am so glad I was able to get into your blog now. Last night I came by to comment on your last post but was unable to! Is this your home? This is such a beautiful arrangement of crisp white and gray (MY FAVORITES!) and with such a warm and cozy feel. So lovely my dear TOVE! Anita

  SvarSlett
 2. Beautiful interior. Mix different styles together ... I like it !
  Have a nice day my friend :)

  SvarSlett
 3. Heldige deg. Kakkelovn det er litt sånn WOW.
  Hadde jeg også gledet meg over. Håper ikke dere regner og blåser bort i helga da.
  Heia dere på håndballcup. Det er litt gøy også, selv om det er mye venting.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. så moro!! Kakkelovn er jo kjempeflott da :) Lykke til med videre hinting ;) Vi skal hente et finn kjøp i morra, GLEDER MEG!

  SvarSlett
 5. Kjenner jeg nesten blir litt småmisunnelig :P Kakkelovn er bare så fantastisk fint. Selv fikk jeg "grenet" meg til en klebersteinsovn som er ganske lik en kakkelovn, da vi var på boligmesse. Men skikkelig kakkelovn har jo alltid vært drømmen :)

  SvarSlett
 6. Dåne meg da!!!
  Gu de ovnene er FINE!!!
  Ååååååee så heldig du er❤
  Karl er min helt;)))))

  Knis og klem❤

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)