lørdag 27. september 2014

Krystaller i lange baner...
...og krystaller i helt feil baner!Ja slik går no dagan´
Fikk denne uken montert opp den utrolig vakre lysekronen jeg hentet hos Tore-Garden - snille Sølvi bestilte vidunderet fra Affari til meg og nå er den her,og til og med ferdig montert!
Fikk fnatt da jeg åpnet esken og fikk se alle delene..heldigvis har jeg god erfaring med å montere lysekroner og lamper fra tiden da jeg jobbet på Gavehuset og som med de fleste andre lamper og såntslags så ser det verre ut før man har begynt! Denne lampen var faktisk lekende lett og morsom å sette sammen!
Jeg er fornøyd med skjønnheten at jeg nesten med vilje går forbi den noen ekstra ganger for dagen bare for å sende beundrende blikk på den!Nå henger den bare i hallen her,måtte få den opp for å sjekke at alt var i orden,men denne skal få seg en hedersplass i vinterhagen etterhvert!!! O lykke!!!!

Jeg hadde ikke før fått montert lampen før jeg fant ut at Krystallsyken hadde kommet på besøk til meg igjen!Krystaller meg her og krystaller meg der sier jeg nå bare ;)

Litt av en tilfeldighet!!!

Skulle legge meg ned på sofaen for å strekke ut ryggen slik jeg må gjøre noen ganger i løpet av dagen,men på veien ned så gikk alt rundt for meg!Og slik har det vært noen dager.Ingen brå bevegelser til venstre takk,ikke mye opp og ned med skrotten.Det vil si,det er vel akkurat det jeg skal gjøre for å provosere frem  svimmelheten for da forsvinner den raskere,men det er bare så ubehagelig at jeg orker ikke,ikke akurat enda ihvertfall.Det føles ut som om jeg forsvinner i sort malstrøm,rundt og rundt går det og er ganske så ekkelt!"Neeei og neeeei" roper jeg hver gang,- "no skjer det igjen!" (for et skue)!

Krystallsyken er rett og slett en betegnelse på en tilstand der noen små krystaller i øregangen eller deromkringsen er litt på avveie og skaper uroligheter i balansen.Har hatt det noen ganger - er visst i ubalanse hele kjerringa,høhøhø!

Derfor kan jeg konstatere at det er meget helsebringende å få krystalllamper i taket,for sååå fine ting som dette her gir ihvertfall en deilig varme og man føler seg særdeles balansert på det innvendige plan - en liten bit lykke rett og sletten!


5 kommentarer:

 1. This is SO beautiful, Tove! You and I both love chandeliers! Happy Saturday!

  SvarSlett
 2. Woooww....den lampen var vakker, skjønner godt du må ta noen ekstra runder å beundre denne skjønnheten. Så leit at du har fått krystallsyken, godt du kan spøke litt med det, da...håper det snart går over. Kjenner flere som har hatt det, men de ble helt bra etter en stund:) I mellomtiden for du passe på at du ikke går i gulvet når du titter opp på den nye flotte lampen din.

  Ha en riktig god helg!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Grattis med ny lampe. Den var skikkelig fin.
  Den vinterhagen din kommer til å bli berre lekker!!!
  Du kan jo låne lampen litt i ett annet rom så lenge da.
  Håper du snart blir bedre av krystallsyken, den i øret, vel og merke...
  Lørdagsklem fra Marit

  SvarSlett
 4. Wow, det var en fantastisk lysekrone - herregud får jeg nesten si! For den likte jeg😀 jeg tror jeg hadde gått mange runder forbi denne om jeg hadde hatt mulighet gitt. Kjedelig med ubalansert balanse da, håper det kommer seg!

  God søndag! Klem 😄

  SvarSlett
 5. Huff at du skulle bli syk, men så bra at du har en så fin krystallkrone som plaster på såret :-) God bedring og fin uke til deg, på tross av krystallene inni ørene :-) Merete-smil :-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)