fredag 19. september 2014

Happy og glad......og i godt humør,det blir man faktisk bare av å se på alt det fine fra Krasilnikoff!De har både happy stars og happy mugs i den flotte kolleksjonen sin nemlig !!!
Happy mugs er et herlig utvalg krus,med nyyydelige farger og mønster,og på mange av dem også en koslig og treffende tekst!
Perfekte gaver...jeg kunne lett kjøpt dem i gave,for eksempel til meg selv,hihi!Hadde blitt happy jeg bare av å ha noen slike eksemplar stående til pynt på kjøkkenet jeg da :)


I tillegg har de mye annet fint!
Den nye katalogen kan du se her !Og i tillegg til at Krasilnikoffproduktene gjør meg happy,må jeg bare få skryte av bildene.De er denne gangen tatt av flinke Syl,med bloggen Syl Loves!Djiiiisøss for noen bilder hun tar!

Kan det bli nydeligere liksom?

(Må faktisk innrømme at dette bildet ga meg umiddelbar lyst til å male bordplaten på kjøkkenbordet mitt i en lys,lys blå farge - men jeg skal ikke gjøre det altså!Men oj så fint!)

Det nærmer seg farsdag ;)

Må forresten fortelle en artig episode fra i går kveld,- kjerringa her hadde laget et deilig fotbad til Gubben sin,og tutlet litt i vei på kjøkkenet mens den såkalt bedre halvdel satt med bena i bløt og hadde fotball på tv!Fartet litt frem og tilbake inn og ut på stuen også,og i forbifarten fikk jeg se at Gubben hadde en velkjent positur borti godstolen sin...hodet på skakke,kjeften halvåpen og øynene lukket!Etter en dårlig nattesøvn på hotel i Molde var han nok utslitt stakkaren!
"Kosj´n det går med ditta fotbadet ditt?" 
spurte jeg litt bryskt,for å skremme han til live igjen!
"Jøuda,dei vann fire-en!" var svaret!
Litt av et fotbad ;)Så er det fredag igjen og Tacotid!Ungene godtar intet annet,så sånn er det bare!
Til taco brukes det mange små skåler og teskjeer..og man får aldri nok nesten,så noen til hadde vel ikke gjort noe og  utvalget til Krasilnikoff kunne vel blitt brukt til fredagstaco´n også?Det fikk ihvertfall jeg lyst til!

Happy fredag alle!


4 kommentarer:

 1. TOVE!!! Your photos are extraordinary this morning, so light and happy and these products are exquisite. I JUST LOVE Scandinavian designing!!! Happy Friday! Anita

  SvarSlett
 2. Å, der var det veldig mye fint! Ha en flott helg hos dere!

  SvarSlett
 3. Her var det mange godbiter=) Kos dere med taco=) God helg=) Vibeke

  SvarSlett
 4. ich liebe ihre dekoration und die grüne nähmaschine!!! liebe grüße von angie aus deutschland

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)