fredag 4. juli 2014

Ting tar tid......og jammen er det like bra av og til!
For enkelte "problemstillinger" må nemlig ligge og kverne i hodet helt til at det lager seg til akkurat slik det skal!
En slik problemstillig har vært husnummer.Da vi flyttet inn var Gubben raskt på pletten med å kjøpe husnummer,den gang noko uvitende om kjerringas ytterst strenge sensur på sånn omtrent alt som kommer i hus,eller skal være utenpå hus for den del (stakkars fyr).Så i snart 11 år har de to tallene lagt nederst,innerst,bakerst i en skuff uten å ha hatt livets rett.For det var slett ikke slike tall jeg ville ha!!!!Men jeg har vel begynt å bli mild på mine "gamle dager" for plutselig en dag var de visst bra nok lell.Ihvertfall hadde jeg ikke funnet noe som jeg heller ville ha,så jeg skrudde tallene opp og Gubben fikk seg litt av en overraskelse kan man trygt si!!!Problemet var bare at etter at vi malte huset så forsvant tallene mot den gråaktige bakgrunnen,og jeg måtte finne en bedre løsning!


Et av dagens prosjekt var å lage en liten bakgrunn til tallene,so jeg pyntet litt ekstra på og her ser dere det ferdige resultatet!
Særdeles godt synlig,kan man trygt si!Og så er det gøy å ha noe som ingen andre har i tillegg så vips,nå er kjerringa fornøyd,og er glad for at enkelte ting tar tid!
Det er nok meningen!!!!
6 kommentarer:

 1. Neimen❤❤❤Er det DET du har holdt på med i dag da;)) jeg har jo satt inn etterlysning etter deg nemlig !
  En dag uten Toveklem et ikke noe vits ;(((
  Gu så fint det ble da og 23 er et flott tall må jeg si , for da ble jeg født;) og det er jo IKKE sprøtt ..., heller søtt vil jeg si hi hi hiii❤❤❤
  Nå maler darlingen det store skapet oppe og forlanger timepris så da blir det ca 7000 kr .... Yeah right sikkert han får det av meg!! Å nei!

  Nå må du ha det så bra da søta❤❤❤

  Camillaklem❤❤❤tog du an?? ;)))

  SvarSlett
 2. Så fint det ble :-) jeg har opplevd mange ganger at ting som jeg avskriver på et tidspunkt, kan bli svært så attraktive senere. Og da gjerne når jeg har gitt det bort eller solgt det :-) Merete- smil :-)

  SvarSlett
 3. Så herlig ble ble dette skiltet ditt :o) Det er når dette skjer at man skjønner hvorfor man samler på ting og ikke kaster eller gir bort noe, hi, hi. Vi må sannelig på talljakt her også. Husveggen har skiftet farge og nå kommer de sorte tallene bort på veggen vår :o) Nå er jeg igjen oppdatert på innleggene her på bloggen, og den plystringen.... hi, hi, hi :o) Hageinnlegget ditt likte jeg godt, det er så spennende med slike små skjulesteder i hagen. Jeg skulle gjerne hatt opptil flere slike!!!! Nå er mor og datter hjemme igjen etter en uke med fotball på dagtid og netter i et klasserom på luftmadrasser :o) Det var utrolig trivelig, men det var sannelig godt å komme hjem :o) Herlig natt og lørdag til deg! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. Good morning Toves! I tried commenting yesterday, but I was unable to enter into your comments page! Your garden environment is just so beautiful and perfect for ME!

  Happy weekend! Anita

  SvarSlett
 5. Fantastisk!
  Jeg trodde du hadde kjøpt dette skiltet, men du har jo laget det selv! Imponerende. Her var husnummeret limt på veggen med plastikktall da vi kjøpte huset, og de er der enda. Forferdelig stygt. Nå ble jeg inspirert til å gjøre noe med det. Tusen takk!
  Og, ja, jeg har bare byttet navn på bloggen, det handler stadig mye om det samme. I sommer kjører jeg repriser på bilder jeg har fått tilsendt fra folk som leser bloggen min.

  SvarSlett
 6. Åh, så fint det ble ;-) Så flink du er! Jeg har selv husnummeret vårt liggende. Skulle vente med å henge det opp til etter at vi hadde malt huset. Nå er det ett år siden vi malte huset, og husnummeret ligger fortsatt inne.... Men i sommer kanskje...hi....hi.... ;-) ?

  Så morsomt at vi er medlem av samme Facebook-gruppe ;-) Og...at du fant ut at jeg er jeg og du er du ;-)

  Ønsker deg en herlig søndag!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)