lørdag 21. juni 2014

Plutselig er vi visst...


…midt på sommeren!


Og det kan konstateres…at midt-på-sommeren slett ikke er så sommerlig som man kunne håpe!De siste dagene har det blitt fyrt i ovn,varme satt på i gulv,og naturen fått vasket seg skikkelig!
Temperaturen har dalt drastisk,- det føles som høst.
Men den som leter,den finner - og sommertegnene er likevel mange og herlige!Kanskje ekstra herlige?Det gjør godt å se blomster både i hagen og langsmed veiene,de pynter opp og lager sommer!Hundekjeks er en av ugressfavorittene mine.
Lysten til å lage en krans kom snikende,satte meg under altanen hvor det senere i år skal komme vinterstue,supert å sitte under tak og sysle ved det nye gamle bordet jeg fikk med en snill dame.
Et slikt bord jeg har hatt lyst på sååå lenge,takk og takk!
Martine holdt meg med selskap,og etterpå fikk hun æren av å ta på seg "kunstverket".Ekstra fint ble det sammen med den nye,vidunderlige kjolen fra My Cinnamon Girl !


Lykken er å løpe barføtt i gresset med sommerkrans på hodet og prinsessekjole med tyllskjørt som danser rundt beina!Live well,laugh often,love much!
Teksten på den søte lykten fra Nille er helt perfekt!
Regn,Sommer,sol eller snø... lev i nuet og nyt livet!
Skap vakre øyeblikk :)
God helg,og god midt-på-sommer´n!6 kommentarer:

 1. Oh Toves, you have a fairy in your summer garden! I LOVE IT! She is beautiful, and the babie's breath flowers in her hair....let's all play!

  I made a new Pin board where I will be putting all my own photography. I have many photos to upload, but there you can start to see ONE photo of a home in Minneapolis that has that beautiful Scandinavian look....enjoy! Anita

  SvarSlett
 2. Så herlig bilder av hagen og din vakre datter! Kransen av hundkjeks ble kjempefin!! Ja, det har jammen vært litt av et temperaturfall. Jeg måtte sette på varme på badet og nå skal jeg sette varme på i stua også..brrr...Veldig fine detaljer på porten din forresten.

  Tusen takk for de go'e ordene på bloggen, Tove! De varmet godt!

  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Selv om der er koldt, så har du formået at vise sommer på dine billeder, godt gået.

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder og for en skjønn fotomodell :-) vi i nord har det kaldt, nesten frost netter. Selvom sola snur så er heldigvis mesteparten av sommeren igjen så det er godt rom for håp :-) god helg :-)

  SvarSlett
 5. Åh, kjære vene så flotte bilder du tar!! Stemning, sol og sommer - elsker det! Kos deg med den fine gjengen din og riktig god sommer!
  Klem fra Vera

  SvarSlett
 6. Beautiful pictures, beautiful little girl and that dress.... I just wanna be a child again :)
  Greetings from Poland :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)