onsdag 11. juni 2014

Geit meg her og geit meg der….


...på Lørdag fant kjerringa plutselig ut at vi måtte slenge oss med på den lokale fiskekonkurransen - kjekt for både små og store

Den foregår på den største holmen som ligger mellom Langevågen og Ålesund,midt i blinken med andre ord!I år hadde det kommt geiter og det ble umiddelbart mye mer spennende enn fisking!
Men konkurranseinstinktet våknet,klokken var kommet og det var bare å finne seg den beste fiskeplassen!Akkurat det var lettere sagt enn gjort…Gubben hadde gått litt før oss og funnet den vanskeligste plassen på hele holmen,og det kom nok ut et og annet bann-ord mens jeg,ungene og Tante Linda prøvde å trenge oss gjennom "jungelen"!Og når vi først kom oss ned på berget til han,så fant vi ut at der var det neimen ikke værandes.Linus sleit sluken på første forsøk,og hadde det i det hele tatt blitt et andre forsøk hadde det nok røket en sluk til!!!!
Gubben derimot,var fast bestemt på at her var rette plassen,og ble værende mens vi andre trakket i vei nok en gang og forserte alskens hindringer på vår vei mot en forhåpentligvis bedre fiskeplass.Og det kan bare sies med en gang:den fiskeplassen fant vi aldri!!! VI prøvde noen steder til,med det resultat at vi i det minste gjorde en god opprenskingsjobb på havbunnen og dro opp tang og tare til den store gullmedalje om ikke annet ;)Linus var den eneste som fikk fisk,med medbrakt tare off course!


Konklusjonen er enkel og grei,vi fikk ta påfunnet som en koselig opplevelse,og så fikk vi jammen trimmet oss godt også der vi gikk på vandring !Koslig,med ganske mange folk som deltok - her ser vi den ene enden av holmen med Seilerhytta på toppen på neste holme!


Det aller kjekkeste var nok geitene,som var både kosete og sultne
- og smakte på det meste de kom over…


 Tang og tare kan visst smake godt,men setter ser visst litt mellom tennene,så da måtte de finne seg tanntråd - Gubben sine sko gjorde visst nytten :)"Tanntråden" må ha gitt mersmak for i neste øyeblikk var Gubben overfalt av en kosete geit,-den hadde visst fått teften av nøttene hans.Ikke misforstå nå da...Karl hadde med seg en pose Hasselnøtter han gnafset på,men måtte visst gi fra seg hele :)


Syntes desse bildene passet helt perfekt i dag siden Gybbe-lubben har bursdag i dag og blir sikker veeeeeldig glad for å komme på Sammensuriumet…litt av en bursdagsgave hihi!!!Egentlig så burde han ha fått seg en vaskeekte geit,for det ønsker han seg!!!
(Jeg som trodde jeg var geit nok!)

Gratulerer med dagen darling! 


5 kommentarer:

 1. Mæææææææh .....Neimen har Gubbedarlingen bursdag i dag?
  Hjertelig tillykke med dagen!
  For en kjekking! Han minner meg om min darling.....bare uten giftering;))))) HA! Måtte bare;))))))
  For et koselig innlegg og herlige bilder!
  Da blir det vel nøttekos i dag da.....kanskje hasselnøttkake til kjekken??
  Thi hiiii i dag er jeg morsom du!
  Det var da DU ( din skjønne geit) som begynte:)

  Kos dere massevis her lyner og tordner det til ære for han Karl ;)

  Smask og klask fra insta høna:)

  SvarSlett
 2. Herlig bilder og lesing :))))Blir alltid i godt humør her inne hos deg :) Gratulerer helt fra Porsgrunn ,må dere ha en topp feiring alle og enhver! Klem Vibeke

  SvarSlett
 3. Så koselig med fiskekonkurranse=) Artig å delta… Og gratulerer så mye til mannen som har bursdag=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Hvor hyggeligt med fiskekonkurrence.
  Her kommer morfar indimellem og tager Andreas med sig på fisketurer.
  Det er noget de har sammen. Min far er lystfisker, så han prøver at lære Andreas et eller andet, og så hygger de sig sammen.
  Tillykke med manden, da bliver det fejring hos jer i dag kan jeg tænke mig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 5. Dette var super herlige bilder Tove :):)
  Morsomt dere har det da :D

  Klemmmm

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)