tirsdag 20. mai 2014

Livets gang...


...er ikke alltid så lett å akseptere,det får vi alle erfare før eller senere!Slekt,både nær og fjern dør i fra oss,og hus og nabolag forandres med tiden.I dag når jeg var på tur med hundene gikk jeg forbi "Nymarka" - her har jeg vært mye som barn siden mine besteforeldre bodde her.I dette huset på bildet bodde først mine oldeforeldre,senere Onkel Jon,som dessverre forlot oss for et par ,tre uker siden!Så nå lurer jeg veldig på hva som skjer med det utrolig skjønne dukkehuset her???


Hver gang jeg går forbi her inne må jeg kikke opp på den lille idyllen,- og fantasien setter i gang hver eneste gang!


Og i dag var det bare helt perfekt med epletrærne i full blomst! Prikken over i´en!Mer nasjonalromantisk blir det vel ikke ?
Fantastiske detaljer som jeg måtte få på "film"
- for hvem vet hva som kommer til å skje med huset nå???


Jeg håper inderlig av hele mitt hjerte huset bevares som det er,og selvfølgelig aller helst av noen i slekten men det spørs...


Jeg kunne jo nesten tenkt meg huset selv - 
herlighet for en perle det er.
Mye som må gjøres,kanskje spesielt innvendig,men dette huset har bare muligheter i mine øyne!Og for en sjel,sukk!


Går det an å være forelsket i et hus?

Var det opp til tullhøna her sine villeste fantasier,skulle jeg tatt over både dette huset og alle andre skjønne gamle hus i bygda,pusset dem opp og latt dem leve videre!!!!!


Når jeg først var i farta med kamera på tur,måtte jeg knipse et par andre nydelige motiv.Hva kaller man slike motiv som gjør godt både for øynene og sjelen,som gir øyeblikkslykke og forelskelsesrus av bare å se nydelig ut?Finnes det ordet?Denne båten er et av mine yndlingsmotiv.Året rundt, i all slags vær og vind.Like fin ligger den der på kanten!
Takk for at det finnes folk som tar vare på ting!
Jeg linket dette innlegget opp hos Inspiration by Helene hvor temaet var tidens tann…syntes dette passet så godt.Mange andre fine bidrag også for oss som liker det nostalgiske,ta en titt her !

11 kommentarer:

 1. Så fint det er rund der du bor og veldig koselige gamle hus.

  SvarSlett
 2. Det gjør noe med oss, når vi kan hvile øynene på noe som er vakkert og fint å se på. Koselig innlegg. Håper noen forbarmer seg over huset, sånn at det slipper å stå alene og forfalle.

  SvarSlett
 3. Det går helt klart an å bli forelsket i et hus. Og det huset der var helt nyyyydelig.
  Hadde nok følt som deg jeg også. Når man attpå til har minner og tilknytning til huset
  blir det jo ikke noe mindre vanskelig å se det gå videre... Fint at sånne klenodier blir i familien.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. Hei på deg snupp!!!

  For et nydelig hus, for en plass!!!!
  Og for noen flotte omgivelser du bor i!!!!
  SUKK!!!!!

  Det er trist når noen går bort, om de er unge eller gamle.
  Forstår godt at du lurer på hvem som kommer til å overta huset.

  Ha en god natt vennen og sove så godt.

  Stor klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 5. It is so beautiful and I hope that whoever lives in this house in the future will love it as much as you do! It is so beautiful and the setting is perfect!!!
  hugs...

  SvarSlett
 6. Nydelige nydelige øyeblikk du har fanget :-) og når det kommer til akkurat ordet på som du skriver så fint om: "Hva kaller man slike motiv som gjør godt både for øynene og sjelen,som gir øyeblikks lykke og forelskelsesrus av bare å se nydelig ut..." Så lurer jeg også på det ordet som kan beskrive den følelsen.
  Ord kan bli fattige også når en skal beskrive glede :-)

  SvarSlett
 7. Det er eit fint hus og ser alltid opp på det sjølv!! Er så enig med deg at det er for mange vakre perler som dør for at folk ikkje tar vare på dei, er vel betre å selje dei slik at ildsjeler får satt dei i stand!....
  Alltid like trist når vi mista folk rundt oss, men som du skrive det er livets gang…berre vi ikkjemista dei «for tidlig»!!
  ha ein fin dag Tove!! Klem –Anja-

  SvarSlett
 8. Det var leit med onkelen din, Tove. Så vakre bilder di viser!! For et hus!!! Det var helt nyyyyyyydelig, her skulle du bodd, Tove! For håpe det kommer i de rette hender. Husker jeg var veldig bekymret da jeg solgte huset i Sverige for hvem som skulle overta det...heldigvis så er nye eiere flotte mennesker som vil bevare husets sjel. Jeg må si det en gang til...dette huset ble jeg forelsket i selv når jeg så bildene og for et område rundt!!

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 9. Ååååå nydelig hus,akkurat slik du liker og tenk å hatt det som sommerhus,fantastisk:)
  Det som avogtil er trist med slike hus er at dei forfaller og ingen tar vare på dei,leit for jammen er dei flotte og har sjarm:)
  Her er eg glad for kvar dag som går,sliter med motivasjonen og kjenner kroppen begynner å bli rimelig sliten så gleder meg til å få det overstått.
  Han ligger på tvers så får håpe han har vett til å snu seg:)

  Ønsker deg ein flott dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 10. Unfortunately I don't understand your language, but your pictures are fine!!!
  Such beautiful views of that wonderful white house and I very much like the old boat!
  Enjoy a happy day :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)