søndag 27. april 2014

En kvinne full av lyster...
…eller skal man kalle det ulyster?
Kvinnen her kjenner ihvertfall på suget etter tilfredstillelse av en nylig oppstått lyst,som jeg må forte meg å skrive ikke dreier seg om noen form for kroppskontakt i tilfelle Gubben titter innom Sammensuriumet og får diverse forhåpninger oppi nedi hodet sitt…

Lysten inkluderer riktignok en weekend,telt,et slott,romantiske omgivelser.Men der stopper dessverre det som kunne vært de perfekte forutsetninger for litt Gubbe og Kjerringtid sammen, med det som måtte forekomme av eventuelle lyster og ulyster :/Visst kan man kalle det et vår-eventyr,og sansene skulle nok få sitret så det suste etter når og hvis og om jeg hadde fått oppleve den kommende Livsstilsmessen på Ledreborg Slot i Danmark!
Det kunne rett og slett blitt en farlig "flørt" - etter bildene fra tidligere messer å dømme vet jeg sannelig ikke om hjertet hadde tålt det hele?Men jeg er særdeles villig til å ta sjansen!!Inkludert på reisen måtte være et visakort som tåler hyppig og hard bruk,og selvfølgelig varebilen som rommer masse "souvenirer"
Skal sant sies,bare tanken på en sånn tur gjør at det sitrer littInspiration kan man finde i store mængder på Ledreborgs livsstilsdage hvor haven, hjemmet, gastronomien, mode og accessories er sat i fokus.
Udstillingen bliver i år, præget af den nyrestaurerede slotsplads, som står i al sin pragt. På pladsen vil Blomsterkunstner Mogens Grønbech udfolde sig med sine smukke store blomsterdekorationer.
Holbæk garden er med til at festliggøre livsstilsdagene med deres flotte program, og på Slottet kan man opleve hvorledes man friserede de smukke høje frisurer, som man bar for 250 år siden.
Danmarks største livsstilsmesse viser vejen til en farverig, fortryllende og familieunderholdende sommer.
20.233 glade gæster besøgte i 2013 Livsstilsdage på Ledreborg!
Vi ses i det grønne på Ledreborg Slot - 29. maj - 01. juni 2014!Flere som kunne tenkt seg en tur?Utstillerlisten er lang og saftig,men det er selvsagt Hus & Have seksjonen som lokker mest for min del!På slottsplassen skal blomsterdekoratør Mogens Grønbech lage flotte utstillinger - blomsterutstillinger er noe av det mest fantastiske man kan oppleve synes jeg og det kribler litt ekstra i fingrene når jeg ser flinke blomsterdekoratører i aksjon!Det Danske ROsenselskab,Dansk Pelargonie Selskab og Dansk Pæonselskab har også stands - oj,oj,oj sier det oppi hodet mitt og tenker at bare desse tingene er fantastiske!Kan dåne av mindre liksom!!!!Men om du sjekker utstillerlisten så er det ikke vanskelig å skjønne at her blir det mange ting å dåne av!
Jeg dåner ved tanken merker jeg ;)

4 kommentarer:

 1. Det der høres absolutt ut som et sted man kunne kose seg glugg ihjel på.
  Burde nok følge med ett Visakort som tåler varmegang der ja.
  Jeg hadde en dag helt for meg sjøl i går på loppis. Det var også veldig bra.
  Ikke så mye fine utstillinger da, men gøy for en skrotnisse som meg og
  selvsagt ikke så dyrt heller. Kom hjem med full varebil.....
  Gubben var imponert!!! (Not.) He he.
  Søndagsklem fra Marit

  SvarSlett
 2. Ja dette var dånings på høyt nivå❤❤❤
  Der skulle man ville være!

  Oj oj du kan ikke TRO så mye fine gaver jeg fikk i går..... Ble helt rørt!
  Skulle tro jeg hadde rund dag jo!!!
  En meget vellykket aften akkurat slik jeg liker det!
  Tidlig opp med vi Victor på cup i dag.... Så nå har jeg ryddet litt og laget middag til guttaboys .
  Nå tror jeg jaggu sofaen kaller SELV om solen skinner og gutta i gaten har vannkrig;)))
  Ha en fole fin søndag søta❤❤❤

  SvarSlett
 3. this is the best time when looking around is all a joy for my eyes, would love to visit brocante every week end but since we have bad weather I enjoy yr pics
  Susanna

  SvarSlett
 4. Du kunne komme forbi og hente mig eller vi kunne mødes der. Tænk over det.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)