fredag 25. april 2014

Bokanbefalinger….


….. det har kommet meg for øyet at en del særdeles fristende hagebøker er nye i år.Hagebøker av det slaget man bare må ha!
Så jeg tenkte jeg skulle anbefale tre stykker til dere i dag,men dere vet når Alzheimers´en slår til husker man ikke flere enn to Fantastiske flinke Minna Mercke Schmidt ga tidligere i år ut denne vakre boken,og dersom du har litt kjennskap til denne damen,det hun skapet og bildene hun tar fra før av så vet du allerede at boken er deilig.Veldig deilig å drømme seg vekk i,deilig å la seg inspirere av!En sann glede :)


For dere som ikke har hørt om henne men ble nysgjerrig så kan dere f.eks ta en titt her -  her kan boken prøvetittes i og kjøpes om ønskelig - billig er den også,en god hundrings:)
Jeg må ihvertfall bestille meg en,og gleder meg allerede!!!!

Så har vi gode,gamle Claus´ern!Nok en mester på sitt felt,og den 15.Mai deler han atter en gang idéer og inspirasjon i sin nye bok 
 - jeg har allerede noen bøker han har utgitt og de taes stadig frem og er like fantastiske hver eneste gang,vel verdt å eie!


Denne boken ser ut til å være ment på meg,jeg har nemlig tenkt at jeg skal lage en krukkehave på fremsiden av huset hvor vi har stor parkeringsplass,men den er så stor at vi har mulighet til å lage et snev av hage der også!Inn mot et gjerde som grenser ned mot en dal tenker jeg å lage små grupperinger med krukker etc.


Det kommer til å ble et prosjekt som tar årevis,prøving og feiling med hva som kan trives og ikke minst overleve vintrene i krukker og kar,og sikkert masse penger til både krukker,urner og det som skal oppi (hvilket er en av grunnene til at det kommer til å ta åresvis,haha).Men det er jo bare å begynne,litt etter litt kan det jo hende jeg også kan skape noe som kan ligne litt på desse bildene? *håpe,håpe*


Litt småbøbler og såntslags skal få være med på å skape miljø og høydeforksjeller,og senere i dag er faktisk jeg så heldig at jeg skal hente meg et gammelt,slitt sett med bord + stol noen skulle gi vekk som jeg kan bruke til nettopp dette formålet!Og boken til Claus her,ja den blir garantert å finne i bokhyllene etterhvert!!Man kan da ikke annet enn å bli fristet av desse fantastiske bøkene eller hur?


Terningkast seks!!


3 kommentarer:

 1. Så fine anbefalinger.
  Måske man skulle investere i en af dem?
  Jeg er lidt interesseret i hvordan du har fået den
  funktion med oversæt bloggen til. Den der popper
  op når du logger ind på siden. Kan du evt hjælpe mig?
  Rigtig fin og god weekend til dig søde.
  Måske den skal bruges i haven?
  Klem Lonni

  SvarSlett
 2. Jeg er vel der at jeg trenger alle de hage- blomsterbøker som kan skaffes. Jeg er så dårlig på blomster. Men å nyte synet av dem, det kan jeg. :-) Derfor takk for gode tips. god helg :-)

  SvarSlett
 3. Kjekt med noen bokanbefalinger. Det er så gøy og inspirerende å lese i slike bøker.
  Jeg leser ikke mange romaner lenger, men elsker bøker med fine bilder.
  Så dette var fint å få med seg.
  Klem fra Marit

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)