onsdag 19. mars 2014

Jippi....


...her i huset har vi alle forskjellige grunner til å være fornøyd og si Jippi!Ungene syntes det var glimrende med snø,og at de kunne ta med seg akebrett på skolen!!!Er ikke helt sikker på om jeg selv sier Jippi til snøen,men takler det helt fint - man er da ikke Sunnmøring for ingenting!!Men noe jeg ihvertfall er veeeldig fornøyd med er at jeg for første gang på åresvis har strikket så smått igjen!!!! Og det var sååå kjekt!
Det går ikke så fort,kun littegrann pr.dag da skuldrene mine ikke vil så mye sånt lenger og eksemfingrene klør av tråden,men litt og litt blir faktisk til noe til slutt!!!!
Martine sier også Jippi til mammas strikking og har fått seg nye lue og skjerf i sjokkrosa!Fargen selvfølgelig bestemt av frøkena!
Sånn sett var det jo greit med snø - så fikk hun prøve settet ;)


Og så fikk ungene prøve akebrettene i år også for første gang!
Da man jo være glad for snøen!

Snør det hos deg?6 kommentarer:

 1. Ååååå så utrolig skjønt bilde av Martine !! Kan se hvor kry hun er i blikket av det nye herlige strikketøyet! Gu kor flink du e!
  Jeg er helt grønn på strikking......kan strikke rett da:)))) tror jeg skal lære meg å strikke litt;)
  Så det er snø hos dere....ja ja sikkert bare noe krampesnø før våren er tilbake,her bøtter det ned.

  Ja Victor har fått medisin for stiv nakke og for halsen.....herligalondon det har vært helt vilt å få det i han......huff....prøvd ALT......men nei......MEN i går knakk vi koden etter 3 timers krig.....jeg var så sliten og lei meg at jeg begynte å grine......det hjalp tydeligvis:)))) ja trenger ikke grine mer nå for nå tar han medisinen selv !!!
  Så nå er det fryd her;)
  Ja Victor fikk hatt bursdagen sin .....han hadde SÅ lyst selv om han ikke skulle gått......tok noen piller og klarte 2 timer med fantastisk bursdag der han fikk holde slanger,øgler og mate søte små aper som sto på skulderen hans.......
  Kos deg i dag vennen og kjøp deg noen skjønne blomster.....ja like skjønne som deg❤️❤️❤️
  Ble så glad når du hadde vært innom:))))
  Dagens Tove - dose❤️❤️❤️

  Enda en klemmmmmm....... ;))

  SvarSlett
 2. SÅ flink du har vært å strikke! Kjempefint var det :-) Her har vi nestten ikke hatt snø i det hele tatt denne vinteren, og nå kan det bare holde seg borte...nå vil vi ha vår og masse sol! Kjenner kroppen trenger det etter en regnog stormfull vinter...Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 3. Hei skjønne du:)
  Nå er det jammen lenge siden sist:) og må bare få takke for alle herlige spor du har lagt inn til meg selv om jeg ikke har vært her:) skal prøve nå fremover å ta turen innom en gang iblant, blir nok ikke like mye som før men.........
  Så kjempe flink du har vært å strikket:) likt fargen kjempe godt så skjønner at vesla valgt den ja:)
  Ja det snør her også og må bare si jeg er litt mer klar for våren nå, men den kommer vel:)
  Ønsker deg fortsatt en herlig dag vennen:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 4. TYPISK SNØEN Å KOMME I MARS.....
  MEN HELDIG VIS IKKJE HER ENDA.
  GØY Å STRIKKE
  MEN JEG ER IKKJE DEN FLINKESTE SÅ HER BLIR DET BARE SMÅ TING;)
  FINE MARTINE OG LINUS
  SÅ BRA DEI FÅR PRØVD DEI TØFFE AKEBRETTENE
  NYT DAGEN
  SØTE TOVE-MOR
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Hei Tove, nydelig lue og skjerf, herlig farge. Glad vi ikke har fått noe snø, men her regner og regner det, tenker med skrekk på om det hadde kommet ned som snø. Skal si du har et godt dyrehjerte, likte godt historeien om den nye hunden, helt fantastisk. Vi har en pusekatt på terrassen som ingen vil ha, hun har godt ly og får godt med mat, men hun får dessverre ikke komme inn. Vår Sivertpus liker henne absolutt ikke, og de går overhodet ikke sammen. Fortsatt fin uke til deg Tove i snøen, kos deg. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 6. Synes godt det kunne kommet skikkelig med snø her hos oss er ikke vært noe ordentlig vinter her ennå.
  Ha en fin kveld

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)