torsdag 13. mars 2014

Always look on the......bright si-i-de of life!
(Tra-la,trala-lala-lala)Man blir visst i bedre humør av å synge er det bevist!Så da traller jeg litt for meg selv og fokuserer på det positive,nemlig at jeg fikk hinket meg en liten tur akkurat før det begynte å regne - merker at det ikke var feil altså!!!!!
Spesielt fordi jeg i dag måtte foreta morgenturen iført crocs,og med alle de luftehullene som er på de "sko´ene" så var turen i dag utrolig godt timet ser det ut til!!!
Det ble litt verre med gårsdagens kveldstur...denne trulta kunne beskues rullende uti veigrøften med tre hunder i hendene!
Og når rullingen var unnagjort,måtte ungene løpe strake veien hjem til Gubben for å hente nødhjelp - mens jeg satt der og følte meg temmelig dum og kunne konstatere at dribling i en hersens stein hadde ført til nok et overtråkk!!!Det begynner nesten å bli litt komisk å være meg...her avløses ulykker og helseproblemer seg om hverandre og nå er jeg spent på hva det neste blir!;)Men så traller jeg litt for meg selv og blåser vekk syns-synd-i-seg-selv følelsen og tenker at jammen er det mange som har det verrere!!!! Nå skal jeg sitte med foten høyt og kose meg med diverse blogger,jeg skal utforske nettet for jobbmuligheter (eh,jobbe jeg?Ja jeg vil jo det,men må finne noe alternativt som kan gjøres hjemmefra når helsen tillater det - med andre ord en hard nøtt...freelance ett eller annet???),jeg skal strikke og ha god samvittighet for at jeg kan sitte på rompestompen og ta meg goood tid til akkurat slike sitte-i-sofaen-ting som man ikke gjør så mye av ellers!


Og de eneste anstrengelsene som skal gjøres er å hinke frem og tilbake til ovnen og hive innpå ved med jevne mellomrom!


Luksusfølelse oppi all elendigheten med andre ord!:)


Luksusfølelse det gir hjemmet på bildene også!Nydelige møbler og detaljer - ikke sikkert huset er så stort akkurat men det er bare så lekkert det som er der!Og luksus måles vel ikke i størrelse ?Luksus er rett og slett noe som gir en fantastisk god følelse!
Og den får jeg når jeg ser på bildene her :)


En fantastisk god følelse er godt å ha,den varmer langt inni sjeleskrotten - og jeg tror det er viktig å finne ting i vårt liv,i vårt hjem,i vår hverdag som kan gi oss akkurat den stemningen.Hva gir deg den gode følelsen?Noe,noen?
Unn deg litt luksus,hva enn det måtte være!


Noen timer i sofaen blir min luksus !


5 kommentarer:

 1. Absolutely beautiful inside and out!!! Oh my goodness!!! Had to pin some of these photos to my Pinterest boards!! : ) Have a beautiful day. xo

  ~ Wendy
  http://Crickleberrycottage.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. Hei ❤
  Jeg har blitt hakket på mailen. Så om du får en Mail fra meg om at jeg liksom er i England og trenger penger så er jeg IKKE det!

  Huff så mye stress.... Alle Mail og adresser er borte og mailen er nå på arabisk!!!
  Tror jeg må nynne på den sangen;))))

  Klem og vi snakkes.

  SvarSlett
 3. Åååå det var virkelig et fantastisk hjem!!
  Skulle gjerne bodd der!
  Veldig gjennomført i stil og farger :-)
  God torsdag videre, og fin helg!!!!
  Trude C.

  SvarSlett
 4. Uffda.. Ikke godt å høre du har tatt benet ditt. Håper du får hvilt det godt så det leges fort *klemmer på*

  Jovisst gir disse bildene en deilig luksusfølelse. Vakkert! :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)