mandag 3. februar 2014

Herlig med grått.....det er ikke uten grunn den fargen blir brukt av mange,til mangt!Her brukes den til stadig nye prosjekt,og jeg holder jo fremdeles på med den snart så berømte trappen - ihvertfall nederste del av den!Litt pussing som gjenstår nå før den også kan få bli grå sånn som den øverste delen!Det nærmer seg og godt er det!!!! Erna (min høyre-verke-side) har vært aktiv og sytete de siste dagene slik at jeg har måttet ta ting med ro,men man får jammen være glad for hvert skritt i riktig retning!!!
Et lite skritt er jo også et skritt....


Nå håper jeg tapeten til kjøkkenet leter seg opp snart,gleder meg til å fortsette make-over´n min der!
For et kult kjøkken denne dama hadde da forresten!
Behøver jeg engang å kommentere et visst mønster på et visst bord???Hihi ;)


Sofaer med pledd på med hunder oppi hører jo også et hjem til ;)
Hvite tepper på gulvet derimot...hahaha,ikke her ihvertfall!


Jeg har vel sagt det før men et og annet hakk i plata må det jo bli - fy søren så herlig det er å få solen og lyset tilbaket igjen,og virkningen blir virkelig dobbel med lysere gulv etc!
I dag har huset badet i sol,og man skulle såklart benyttet seg og tatt bilder av etkvart men hvor ble den berømte tiden av?Sjekk badet da!!!Kjempetøft med den gamle trekassen som et lite bord,og til og med med litt oppbevaringsplass inni,Og så lekkert med lysestakene på da!Kan dere ikke se det for dere med lysene tente?Joda,her kunne vi likt oss - kunne hoppet oppi med det samme jeg var det ikke for at Mammon begynner nå straks og det er sååå spennende at jeg gleder meg vilt!!!


Kjempekoslig var huset på utsiden også,grått der også!Ekstra koslig med snøen...misunnelig som bare det jeg - selv om det har vært deilig å nesten hatt et snev av vår her i dag.Dørene har stått åpne og unger,katter og hunder har gått ut og inn:)
Får satse på en bedre dag i morgen på alle måter...Erna kan dra seg til Langtvekkistan og jeg kan forhåpentligvis få fortsette med mine små grå prosjekt - fikk en idè dalande tidligere i dag som jeg sikkert må prøve ut i morgen....

...kanskje får du et glimt?


5 kommentarer:

 1. HEI PÅ DEG TOVE:)
  FIKK LITT SOL HER OGSÅ I DAG:)
  SÅ FLINK DU ER SOM JOBBER PÅ
  HÅPER FORMEN ER BEDRE I MORGEN
  GLEDER MEG TIL Å SE HVA DU PUSLER PÅ MED
  ØNSKER DEG EN
  GOD NATT SØVN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Så masse koselige bilder g ja det kjøkkenbordet var fint ! Jeg vet akkurat hva du snakker om når det gjelder sliping av trapp for jeg er nylig blitt ferdig med vår og det var en gruuuusom jobb å få av alle gammle limrester ! Godt når du blir ferdig da ! God natta til deg !

  SvarSlett
 3. I love the shades of gray!!
  Grettings

  SvarSlett
 4. Neimen.... Fikk DU en idee??? Det kan jeg ikke tro ;) ho ho!
  Hva er det NÅ som bobler i topplokket??
  Du Tove du Tove hva finner du på?
  Nå må du ikke slite deg ut både gul og grå!!!
  Håper at " Erna " er i Pakistan i dag eller noe i den duren;)
  Ha en herlig dag flinka ❤❤❤
  Må løpe, eller gå forsiktig .... Behandling venter.... Ja ikke for hodet altså.... Ingen ting å gjøre med det.... He he ❤❤❤❤
  Kissess

  SvarSlett
 5. Ser det er tankeoverføring her nå:))))
  Smiler❤

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)