lørdag 8. februar 2014

Her sitter jeg...


...og syr i vei :)


Og ingen kan vel være i tvil om at denne kjerringa liker prikker?
Kan liksom ikke lyve meg fra det med desse bildene!
Og når jeg kom over gardiner i yndlingsfargen med prikker til og med (!),- da var det bare å gå til innkjøp!Snille Mamma hadde jo helt passende overrasket meg med en "peng" så da unte jeg meg litt nytt med god samvittighet!Måtte frem med symaskinen og sy litt mer av stoffet... kjekt å sy litt igjen,det blir nok litt for sjelden!Så det styrer jeg med for tiden,og derfor er det bare innom i fulla farta mellom slagene for å si hei og god helg!
Kanskje får dere se hva jeg har gjort med stoffet i morgen?

Ergrer meg voldsomt over den tomme blomsterpotten i vinduet..sånn blir det når en flytter litt om -  har lett i x antall blomsterbutikker etter "det rette" å ha oppi og denne helgen trodde jeg virkelig utvalget skulle være på det beste med morsdag i morgen og greier....men har ikke hatt hellet med meg dessverre!!(Kresen sa du??) Og jeg er jo så dum at jeg heller lar den stå tom enn å være misfornøyd :/

Fant meg heldigvis stolputer til de tøffe men akk så kalde stolene våre her på kjøkkenet,rompestompen må jo holdes temperert vet dere!Fire for 199,-kr på Kid er helt greit til sånn bruk!!
Nå mangler jeg bare en voksduk i en litt lettere farge på kjøkkenbordet vårt - bruker helst voksduk til dagligdags for jeg er så redd for den tøffe bordplaten!Det er i slike stunder man savner "Stoff og Stil" i nærheten...de har alltid billige voksduker med prikker!
Og prikker må man ha som dere skjønner ;)1 kommentar:

  1. Hei du med prikkedilla, nå ble jeg nesten misunnelig jeg. Gleder meg slik til å sette meg ved symaskinen, men i stedet står jeg nå her med malepenselen. Utrolig hvor lang tid 8 timer tørketid er når man har bare ettermiddager og helger på seg. Men nå er jeg i gang med siste strøket på ene vindusveggen i stua. Kanskje jeg må vurdere tapet på kjøkkenet jeg også..... Det ble rett og slett "smashing"! Kos deg med syinga di så skal jeg ta penselen fatt! Forresten, jeg har vært på hagesenteret i dag og tatt med meg i alle fall tre planter som kunne ha passet i den krukka di :o) Herlig dag til deg! Klem fra Nina

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)