onsdag 15. januar 2014

Tynn maling....


...tørker fort.Veldig fort.Har ikke før blitt ferdig med en runde før det er på´an igjen!Og igjen!Tynn maling krever nemlig mange strøk!Sånn at man kan holde på hele dagen egentlig.Da blir stoda på kvelden deretter.Talisa ser litt finere ut enn meg i nåværende tilstand i sofaen og får dermed heller æren av å illustrere en amøbe,for det er nettoppakkurat slik jeg føler meg...


Men selv om man er amøbe,har man følelser!Denne amøben er sliten,verker alle tenkelige og utenkelige plasser og kan nok ha en promille eller tre med malingslukt-rus innabords eller er det alle stearinglysene som gjør at hun føler seg litt tullete?Eller er det litt lykkerus?Kjøkkenet er neeeesten ferdigmalt nemlig!!!Det merker man at man blir ganske så lykkelig av :)

Og nå når hun har fått i seg siste biten av kveldsmaten sin så kan det med litt hell hende hun klarer å mobilisere noen ekstra krefter slik siste strøket i vinduskarmen kan males før hun fortsetter amøbetilstanden i sengen?Her gjelder det å ha fokus,ikke tenke mer på sengen enda,ikke kjenne på vondtene!

 Jeg vil og jeg kan og jeg skal!3 kommentarer:

 1. Å Talisa ( eller Taliban ,som kom opp her hi,hi) må vel være en av verdens vakreste hunder?? SÅ majestetisk altså......å,var det ikke slike med i askepottfilmen og?? Tror nok det ja.....kongen og dronningen hadde slike.....og da må jo DU dronningen av maling of styling ha slike skjønnheter rundt deg sant?? ( hva syns du om overgangen her???? Jeg får gåsehud av meg selv;)))))))))
  Nå skal jeg bake kaker....har fått bestilling av svigermor som har bursdag imorgen ;)
  Gelekake og konfekt kake......
  Når skal det bli slanking her tror du??? Ja,ja jeg er nå gift......ho,ho,hooooo.
  Nei,får sette på noe digg musikk og hive meg rundt om kring;)))) GU nå var eg tørr her du;)

  Kos deg malehøne!

  Klem fra bake / tullehønen:)

  SvarSlett
 2. Blir aldri lei av å se bilder av en vakker afghaner!!

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)