søndag 19. januar 2014

Sprengferdig.......er visst både hodet mitt og bloggen min!Innleggene på utkast står i en uendelig kø og det er på tide noen av dem blir publisert!Slik som desse nydelige bildene her for eksempel,slett ikke feil å se på synes jeg :)

Et lekkert og avstemt hjem!!!


Løftet på eget kamera og tenkte jeg skulle finne noe å ta bilde av,men det ga jeg opp like fort.Ånden var der ikke...
den heter ikke ånden som kommer og går for ingenting ;)


Har så mye jeg vil gjøre...vet dere,i går før øynene datt igjen og jeg dro til drømmeland var det altså sååå mye som kom dalande oppi hjernebarken at det var tett før jeg måtte begynne å skrive ned alt jeg vil gjøre!Tror faktisk jeg må skrive det ned,det var mange gode tanker og burde ikke gå i glemmeboken!
Det gjelder flytting av skap inn på badet,oppussing av kommode som Martine kan få,lage moodboard med tavle og magnetmaling til samme trulta,male brannmur i hallen/kjellerstuen,ommøblere kontoret og lage hver sin krok til Gubben og meg,lure til seg et par kabeltromler som jeg har sett i en veikant...jada,det er mye mystifistisk og rart oppi dette hodet!


Men,så må jeg jo gjøre ferdig det jeg allerede pjasker med da!
Var egentlig det jeg holdt på med nå - pusser trappen som snart får meg til å spy!Måtte ta en pause rett og slett!
Men man får fokusere at for hvert et "puss" så kommer man nærmere målet!!!!Selv om det ikke alltid virker sånn!!!


Fine Bilder er alltid en liten gulrot det også,nytt mot kommer sigende i sakte fart,men det kommer!


Denne uken skal det skje mye har jeg tenkt.Det gjør jo det egentlig hele tiden,men ikke alt viser like godt.Men det som skal skje kommende uke vil faktisk vise.Det får meg til å glise!Til og med Gubben kan ikke unngå å se forandringene som står for tur!Det skal jo noe til føler man av og til."Hva har du gjort på i dag da?" spør han når han en gang i løpet av kveldingen kommer hjem fra jobb.Jeg ligger da som regel i sofaen og verker og klarer knapt nok lee på stortåa,og så spør han liksom hva jeg har gjort?
Vasket klær,vasket hus,laget middag,pusset gulv,malt,brettet klær,strøket klær,tømt oppvaskmaskinen,gått et par turer,malt,hjelpt ungene med lekser,fått ungene frem og tilbake på treninger...jeg kunne fortsatt og fortsatt i det uendelige  -
men ser han det?Av og til skulle man byttet roller - lurer på hvor lenge han hadde holdt ut "husmorrollen" og det attpåtil med min kropp og mine fingre,hihi!!Men på den annen side sett kan det jo hende han tenker akkurat det motsatte:"Lurer på hvordan hun derre kjerringa hjemme hadde klart å jobbet så hardt som meg?"
Jaja...jeg styrer jo på nesten mest for min egen del jeg,- klart jeg vil gjøre det koslig og fint for familien min men det er jammen godt å ha noe å styre med også og holde seg i aktivitet - riktignok med nødvendige pauser på sofaen.Hva skulle man gjort om man ikke hadde et hus,en hage,en familie,hunder...???

Liker det travelt jeg :)


4 kommentarer:

 1. Å GOD søndag flinka!
  Ja du er som poteten-kan brukes til alt!
  Til å med er du POET!!!!
  Jeg fikk en ny sang inn i mitt hode!
  Hva om du synger når du pusser trappen: Puss puss så får du en <SUSS???
  Så får du gjerne en suss av gubbedarlingen eller kansje Pitsy...samma det!
  Syns du er veldig flink jeg!
  Skulle nesten tro du er født i stein(sta)bukken???? Hi,hi de har vilje av stål !
  Når HAR du bursdag snuppa?? Kjekt å vite vettu!
  Her er det raspeball og saltkjøtt på menyen i dag.....bare litt håndball på Victor først,men det tok darlingen seg av i dag ;)))
  Vasking av klær selvsagt,må jo være klar til ny uke,skifte på senger....ja skulle faktisk ønske å bytte med darlingen bare EN dag....hi,hi tror han hadde fått seg en halleluja opplevelse der ja!
  Pytt de er nå grei å ha ;)))))
  Nydelige bilder by the way !

  Ha en lovely dag sweet pumkin!
  Klem på klem.

  SvarSlett
 2. HEJ Tove

  Jeg syns at du er en af dem fantastiske her på bloggen, du er dygtig, sjov og har rigtig været god til at lave dit hjem til et utroligt flot og dejligt sted for hele familien, pyt med trapper de vil blive der i morgen så nor du har lyst så tager du en om gangen :) Rigtig godt søndag aften på sofaen hii,,,,hi
  Kram Diana

  SvarSlett
 3. Oh yes I do agree about how long our husbands could go on if they had to run the household :)))))) We do so many different things in a day that go on while they are gone and they never see us do. Even with the Google translation I could understand how much you want to get done. I think winter brings this out in me too. I have too much time to think about all I want to change!
  sending hugs...

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)