mandag 20. januar 2014

Nei og nei...
...enda flere?


Sitter ikke denne skapningen og vrir og oj´er seg hver eneste gang hun ser reklame for eller på en eller annen måte ser bilder av Keramiske/Cement/Marokkanske/Historiske fliser i blad eller på nett?Og blir ikke hjernen til samme person skvist på alle tenkelige måter for å finne et sted i heimen man kunne bruke sådanne?De er såååå fine -  er det rart man får lyst å flislegge,om enn ikke det var store biten?Og som om man ikke hadde nok slike gulv-fristelser,så kommer det altså enda flere i samme genre! Festlige PIP hiver seg på trenden og tilbyr et flott utvalg de også...

Og man drømmer atter en gang om et akkurat passelig lite gulv som roper om fornying!Mitt eneste håp så langt er vaskerommet,men der er det så mye annet som må gjøres før den tid at det er i så fall laaaaaangt opp og frem til!!!En mulighet er på veggen bak komfyren,eller hva med den kommende vinterhagen??Jeg får visst nøye meg med å drømme når jeg ser på bilder til stadighet....  Utvalget til Pip kan du se nærmere på her 
Og ellers kan du se forhandlerens fantastiske utvalget  her -  ikke bare pipfliser men aaaaltfor mange andre fininger også!!!
Huff nei - jeg kan ikke sitte her og drømme om å legge fliser på et gulv som ikke er tilstedeværende her og nu...bedre er det vel å hive seg over en viss trapp som skal få smake på mors trestjerners "suppe" - det skal males juhuuu!!!Spennende å se om det blir som man har forestilt seg oppi hodet.....9 kommentarer:

 1. God morgen søte suppe snuppe!
  Å ja! Jeg og liker veldig godt de historiske flisene! Men hvem tror du IKKE liker de??? Min darling(?) tenk!
  Nydelige inspirasjonskilder og bilder som du IKKE skal luske på nå! Du har nå vel NOK oppi hodet ditt hva?? Ha ha ❤
  Du lurte på løven Reidar ?? Hi hi! Det var i en flott blomsterbutikk i Bergen , jeg så løven lå utenfor og visste at darlingen ønsket seg den til bursdagen. Da jeg sa at jeg ville kjøpe løven sa de i butikken: å skal du kjøpe Reidar ?? Jeg bare: que ?? Liksom.
  Måtte le, men jeg sa at okei, han skal få beholde navnet sitt og da fikk jeg kjøpe han;)))) så da jeg kom hjem og sa at han heter Reidar , syns alle det var gøy! Gutta ville kalle han Lura, så det er mellom navnet.
  Lykke til med suppemaling da snuppa.
  Blir det suppe til middag og kanskje????? Å jeg er vel morsom i dag:))))

  Smil og snupp❤❤❤

  SvarSlett
 2. Nydelige fliser.
  Kunne godt tenkt meg sånne i gangen, dessverre så setter lommeboken en effektiv stopper for sånne drømmer. Men male det både kan og skal jeg :)
  Har enda ikke funnet ut hvordan jeg vil ha trappen, ene dager er jeg sikker på at den må bli helt hvit og neste så vet jeg ikke helt igjen...kanskje hvit trapp og beholde trinnene i tre, bare beise dem litt, eller kanskje slå seg helt løs og gjøre noe spesielt med trappen... What to do...

  Og det jeg egentlig burde gjøre er å konsentrere meg om det vi faktisk holder på med, som er gangen nede. Men der er jo alle planene ferdig :)

  Ha en flott ny uke.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Har akkurat malt øverste del av trappen selv og er så fornøyd,lys grå og for en forandring!*liker*...faktisk knakende fornøyd med meg selv ;)
   Toveklem.)

   Slett
 3. jeg skulle gjerne hatt gulvene min i disse flisene, men er jo litt av en jobb, for ikke å snakke om.....prisen!
  skulle ønske det fantes selvklebende fliser i disse mønstrene.....da!

  klem tone

  SvarSlett
 4. Nydelige fliser. Kunne godt tenkt meg sånne på et eller annet rom.

  Ha ei fin uke videre
  Klem

  SvarSlett
 5. Jeg havde også set fliserne til PIP.
  De er så flotte. Ville ønske jeg også havde et gulv der
  manglede fliser. Men kommer desværre ikke i tanke om nogen.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 6. HEI
  flott med fine fliser.
  kunne tenkt meg det.
  her er det minus 10 grader og surt ute så jeg koser meg inne.
  ha en fin kveld
  klem TOVE

  SvarSlett
 7. Hei snuppa :o) Nå er det lenge siden jeg har hatt bloggerunde og da jeg kom inn hit var det masse, masse å lese :o) Herlig og jeg koser meg :o) Skulle gjerne hatt noen av disse flisene i hallen her i huset, ønsker meg nytt gulv der, men i første omgang har jeg vurdert å male. Vi får se hva det blir til. Nå skal vinduskarmene i stuen bli hvit, det har de skullet blitt fra sånn ca. to uker siden og fortsatt er det ikke en antydning til at noe skjer borti de karmene. Jeg venter og venter på arbeidslysten, men det er alltid noe helt annet som må gjøres :o) Kos deg så masse! Klem fra Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)