søndag 26. januar 2014

Gratulerer.....


...i hyrten og styrten her har jeg foretatt en trekning av denne flotte boken fra Ellen Ørnes.For det skulle jeg jo gjøre i går kveld,men hvem sovnet på sofaen tror dere??? *Skyldig*


Så nå måtte jeg bare sette meg ned og få det unnagjort - 
ute er det det knallværet og jeg og Linus og dogsa skal ut på fin tur,mens pappa´n og Martine er i Sykkylven og skal se på/spille håndballkamper.I tillegg har jeg og Linus masse planer,etter et par dager hvor han har hatt feber og vært snufsete skal vi få orden på rommet hans og lage til nedi gangen hvor en viss vederstyggelighet har kommet i hus.Men nå er vi skikkelig på tur rundt grøten her - men må jo holde dere litt på pinebenken også da,litt fantete må jeg innrømme jeg er.Tusen takk til alle som ville være med!Men altså...loddene er telt opp og systematisert med nummer og jeg har brukt random for å trekke,og da fikk jeg tallet 45 som tilhører:

Kreoline!!!!

Gratulerer,så gøy at det ble nettopp deg.Og det mener jeg innerst inne langt inni hjarterota faktisk,for jeg fikk meg nemlig litt av en a-ha opplevelse jeg når jeg tittet inn på bloggen hennes for å gi henne den glade nyheten!
Herlighet,fikk lyst å slå meg selv i hodet - hvorfor har jeg ikke vært her før tenkte jeg?Shame on me.....


Her fant jeg en kjempekoslig blogg med nyyydelige bilder fra et akk så sjarmerende hjem...i akkurat slik stil som jeg elsker!


Så jeg tok meg friheten å låne noen bilder og håper jeg er tilgitt siden jeg hadde en slik kjekk nyhet,for om det er flere som ikke følger denne bloggen så går dere også glipp av noe! Jeg er indre overbevist om at skjebnen har en finger med i spillet denne gangen og sørget for at akkurat hennes nummer ble trukket ut slik at jeg fikk meg nok en fantastisk a-ha opplevelse i blogglandia, og fant nok en herlig blogg jeg heretter skal følge og kose meg skikkelig med!Gleder meg allerede merker jeg :)


Kreoline-bloggen finner du her!


Så håper jeg at Kreoline om få dager kan sitte her i den nydelige sofakroken sin og kose seg med boken fra meg!!!:)Pst.husk at det blir ny Give-Away om få dager,følg med følg med!


5 kommentarer:

 1. GATULERER TIL KAROLINE
  JA DET VAR JAMMEN BRA HUN VANT
  OG AT DU LA UT BILDE AV BLOGGEN HENNES
  GLEDER MEG TIL Å
  SE HVA DU OG LINUS
  SKAL STYRE MED
  KOS DERE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til Creoline,så gøy at hun vant. Elsker bloggen hennes og har fulgt den lenge. :)) Håper kommentaren min kommer gjennom,har prøvd utallige ganger nå grrr hehe uten å lykkes. Tipper kjøkkenet ditt blir lekkert Tovemor.
  Ha en flott dag og fin ny uke.
  Masse klemmer.

  SvarSlett
 3. Så koselig at det var Kreoline som vant! Den boken passer perfekt for henne. Hun hadde slikt et deilig hjem som hun har flyttet i fra. Og jeg er så spent på å se bilder fra hennes nye. Jeg er sikker på at hun får det minst like koselig her.
  Jeg ønsket meg boken til jul, men man kan jo ikke få alt man ønsker seg:)
  Ønsker deg en ny fin uke.
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye til den heldige vinner!!
  Nydelige bilder fra bloggen hennes:)
  Ønsker deg ei fin ny uke!!
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 5. Så flott at det ble Kreoline som vant..gratulerer.
  Hun har en superfin blogg...
  En flott dag ønskes deg!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)