onsdag 8. januar 2014

Blanke ark....


...på kjøkkenet heter månedens utfordring hos NIB.
Jøjemegdå,tenkte jeg,- det var bokstavelig talt en skikkelig utfordring...for jeg er jo midt i oppussingen av kjøkkenet vårt!
Ikke så drastisk at jeg har revet ned innrednig og såntslags,men nok til at jeg ikke kunne knipse fra alle verdens vinkler!!!!


Blanke ark...det var i grunnen akkurat slik det føltes nå når julen ble plukket vekk.Så tomt,nesten litt trist!Så her var det bare å lete frem fargestifteneklattene og lage få litt vår :)


På kjøkkenet må jeg ha litt farge og liv og røre,kjøkkenet er husets hjerte og her styrer mor i huset på,og her er det koslig å sitte rundt bordet.Her kan ungene få henge opp kunstverk av diverse slag og kvalitet,og jeg henger i grunnen opp mye rart jeg også!Kjøkkenet skal være litt spennende,og høyt og lavt kan man gjøre nye oppdagelser mens man sitter og titter :)
Og hva gjør ikke blomster for sjelen???
Så utrolig deilig det er å få inn vakre hortensia og søte primula,- at blomster er godt for sjelen (og øyet) er sant!!!!


Farger likeså!


Slik ser det altså ut på kjøkkenet mitt i dag,enn så lenge.
Må lete frem malerkosten igjen,og fortsette her inne.Lister og gulv skal også males hvite,og jeg merker at det kribler litt etter å komme seg til tapetbutiken og snuse litt på den saken!
Forandring fryder ihvertfall...

...små og store :)

Maaange andre fine og inspirerende kjøkken finner du hos NIB,og er du rask rekker du også å være med!Det er så mange som syter og klager over at det er bare en stil på NIB,- jeg er vel delvis enig og har vel vært frempå en og annen gangen og mobbet litt for    alle pompom´ene og washi-tapen,men det er jo med et glimt i øyet.Om man går inn på alle bloggene i sidemenyene så finner man mangfoldet og noe for enhver smak tror jeg.Debatten om dette er heftig og kommentarene mange under utfordringen,artig å lese alle synspunktene også.Her er min kommentar (og oppfordring)på saken:

Selv om du aldri vinner,aldri kommer med i galleriet og synes bloggerne representerer bare en stil – det er da DU skal ta ansvar og bidra med ditt hjem.Kun på den måten kan mangfoldet komme frem….når man ikke er redd for å by på seg selv og hjemmet sitt enten det er nå sånn eller slik.Dersom alle skal gå og tenke at det bare blir vist en stil og at deres stil er feil så blir det ihvertfall kjedelig!Bli med du også,vis ditt hjem,bli med på å utgjøre mangfoldet og utfordre deg selv og kos deg med å ta bilder og skrive innlegg…så har du allerede noe igjen for å være med på utfordringen!Det er det viktigste for meg ihvertfall!;)
Toveklem :)


9 kommentarer:

 1. Så kjekt at du har spennende planer for kjøkkenet :) Alltid kjekt med litt oppussing!
  Koselig å ta frem vårfargene igjen. Lykke til i utfordringen.

  Smil og klem fra Lite hi

  SvarSlett
 2. Så koselig landlig kjøkken du har- her kjenner jeg at det må være godt å være;) Litt forandring er jo alltid gøy..særlig hvis det inkluderer tapet;)

  SvarSlett
 3. Et kjempekoselig kjøkken du har!!:) Deilig med alle de fine fargene!
  Ønsker deg lykke til med utfordringen!!
  PS! Veldig enig med det siste du skriver!! Jeg vet at jeg ikke har noe å stille opp mot alle de flotte kjøkkenene!! Jeg deltar for å vise som du sier et mangfold og min egen personlige stil.
  Ønsker deg ei fin kveld!!
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 4. Å god kveld skjønningen❤
  Først: du har bare et så herlig koselig vakkert sjarmerende kjøkken! Herlige bilder og blomster , kopper og kar, så fint!
  Masse lykke til min venn!

  Jeg har ikke spist sjokolade på 3 dager nei.... Men akkurat nå har jeg presset i meg resten av den herlige lapskausen som jeg lagde i dag:)))) alt for seint å trøkke i trynet, men pytt:)))
  Det er i morgen jeg skal til pinaren.... Kl 10.10 ... Tenk på meg da vel;)
  Jeg fikk tak i marsipanrosa fargede hortensia OG make tulipaner ❤❤❤❤❤ I'm in løøøve!
  Å min venn, så dumt at du ikke er helt i form:) men vi får kose oss så godt vi kan! Jeg kan sende over litt tolmodighet ..... Sånn.....
  Håper du får en topp dag i morgen med MASSE energi! Humør har du jo alltid på lur din skjønne hønepøne;)
  Her har alle lagt seg tidlig i dag.... Bare tull på tv og;( så da passet det bra med en koselig hilsen fra DEG ❤
  Kos deg på sofaen da schnuppa :)

  Kissesssss ❤

  SvarSlett
  Svar
  1. Null hull ❤❤❤
   Ha en flott dag min venn❤

   Slett
 5. Incantevole! Una atmosfera dolcemente accogliente!

  SvarSlett
 6. Hello! I just saw your posts on the Etsy Giveaways team. ? You are exactly the person I'd like to talk with. I would be happy to sponsor a giveaway on your blog if you would advise me about giveaway laws in your country. I'm trying to open up my giveaways to as many countries as possible, but want to make sure I'm not breaking any laws in those countries.

  I've found good info about what to do to make giveaways legal in the US, UK, and Canada but I'm stuck on other places. The language barrier is a big problem in trying to research this.

  Here is my shop (http://www.zazzle.com/scribbleprints*"). Yes, it's through Zazzle but all the artwork and designs are mine. I would probably like to give away a sampling of some of my stationery items. Or could do a hand-drawn/painted (not printed) item if you prefer that.

  You can e-mail me at ecarian@yahoo.com.

  SvarSlett
 7. Herlig kjøkken du har, Tove!! Det ser så hjemmekoselig og trivelig ut og siden vi har en del pastellfarger på kjøkkenet begge to så liker jeg jo veldig godt fargevalget ditt! Ønsker deg masse lykke til!!!

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 8. Du har virkelig et flott kjøkken, digger fargeklattene :)

  Håper dere har hatt en herlig jul og nyttårsfeiring.
  Vi har kost oss masse og vi har fått jobbet. Ungene har vert noenlunde friske.
  Nye prosjekter på gang her også :)

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)